Ekran kartı olarak öyle çok yüksek bir ekran kartına ihtiyacım yok RTX 3060 12gb Yeterli olacağını düşünüyorum. 12k ila 13k arası fiyat değişiyor zaten.
Ekran kartı olarak öyle çok yüksek bir ekran kartına ihtiyacım yok RTX 3060 12gb Yeterli olacağını düşünüyorum. 12k ila 13k arası fiyat değişiyor zaten.
Ekran kartı olarak öyle çok yüksek bir ekran kartına ihtiyacım yok RTX 3060 12 GB yeterli olacağını düşünüyorum. 12K ila 13K arası fiyat değişiyor zaten.
Intel i9-12900KF On Altı Çekirdek 3.20 GHz İşlemci arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
MSI MPG Z690 Edge WiFi LGA 1700 Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Galax RTX 3080 Ti SG 1-Click OC 38IOM5MD99DD 384 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
*Test Raporu için Tıklayınız Teknik Özellikler Nominal Güç Değeri : 750W Rengi : Siyah Form Faktör : ATX 12V Soğutma Sistemi : 12cm Sessiz Fan Aktif PFC : Var (max. %99) Koruma : Yüksek-Düşük Gerilim / Güç / Akım / Sıcaklık ve Kısa Devre...
www.teknobiyotik.com
Kalan parayada soğutma kasa ve SSD alırsınız.
Ayrıca aceleniz yoksa 7000 serisini bekleyebilirsiniz.
Yani aslın da tam olarak bir bütçe yok. Benim işimi ne görecekse onu olacağım. Şu an yaptığım iş video kurgulamak. Yani yüksek kaliteli videolar için 3080 olabilir dediğiniz gibi. Benimde tam olarak bir bilgim yok belki de 3060'ıda alternatif olarak düşünüyorumi.
Yani aslın da tam olarak bir bütçe yok. Benim işimi ne görecekse onu olacağım. Şu an yaptığım iş video kurgulamak. Yani yüksek kaliteli videolar için 3080 olabilir dediğiniz gibi. Benim de tam olarak bir bilgim yok belki de 3060'ıda alternatif olarak düşünüyorumi.