R9-7900 RTX 4060 Ti toplama sistem 70 bin TL'ye alınır mı?

Bütçe
70000
İşlemci önemliyse, yukarıdaki sistemi şöyle özelleştirin.

Eki Görüntüle 2353024

Bütçe 2K aşıyor, onu da arttırırsınız diye düşünüyorum.

Hocam ekran kartı hariç aynı paraya geliyor extra sıvı soğutma+ monitörü mevcut değil attığım sistem de monitör sıvı soğutma içinde fiyat

Daha çok LoL Valorant ve sanallaştırma üzerinden server açıyorum bunlar için hocam monitor içinde dahil olduğu için sorayım dedim

1731666171946.png

Monitör için ayrı konu aç.
Hatta sıvı soğutucuyu sistemden çıkar, şunu al;
Ayrı olarak alıp kendin takarsın, özelleştirmelerde 360mm yok.

Hocam ekran kartı hariç aynı paraya geliyor extra sıvı soğutma+ monitörü mevcut değil attığım sistem de monitör sıvı soğutma içinde fiyat
Hocam attığımız sistemde de sıvı soğutma var. Sadece monitör yok. Ayrıca o ekran kartı ile toplamaya çalışın aynı sistemi o zaman anlayacaksınız niye önerdiğimizi.

Eki Görüntüle 2353027

Hocam o ayarları bu sisteme yapması daha mantıklı değil mi?

Sistemdeki monitör gereksiz pahalı. Attığımız sistemin üstüne bunun gibi bir şey alabilirsiniz.
Genelde valorant cs gibi oyunlar da takıldığım için işlemciye ve monitore köklendim hocam bütün her şeyin içinde olduğu bir şey olduğu için sorayım dedim bu fiyata attığınız sistemler 16 gb ramli işlemci orta seçsem bile düşük şekilde 72 k yı geçiyor monitör+ sıvı soğutma bile olmadan

Hocam attığımız sistemde de sıvı soğutma var. Sadece monitör yok. Ayrıca o ekran kartı ile toplamaya çalışın aynı sistemi o zaman anlayacaksınız niye önerdiğimizi.

Hocam o ayarları bu sisteme yapması daha mantıklı değil mi?

Benim sistemde 4070 Ti Super yaparsan aynı fiyata geliyor zaten.
Benim attığım sistemin 4070 Ti Super hali sadece, 67k tutuyor.

Genelde valorant cs gibi oyunlar da takıldığım için işlemciye ve monitore köklendim hocam bütün her şeyin içinde olduğu bir şey olduğu için sorayım dedim bu fiyata attığınız sistemler 16 gb ramli işlemci orta seçsem bile düşük şekilde 72 k yı geçiyor monitör+ sıvı soğutma bile olmadan
Attığım sisteme bak.

Eki Görüntüle 2353027

Hatta sıvı soğutucuyu sistemden çıkar, şunu al;
Ayrı olarak alıp kendin takarsın, özelleştirmelerde 360mm yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı