Yeni bir PC alacağım:
Parçalar uyumlu çalışır mı veya sizce değiştirmem gereken bir şey var mı?
Bütçe bakımından sorunum yok böyle bir sistem işimin fazlasını dahi görür. Ne düşünüyorsunuz?
Önerileriniz varsa yazın.
ekran kartı olarak nvidia kullandım yıllarca ve onla devam etmek istiyorum ve asus takıntılısıyım o yüzden onları seçtim işlemci konusundan daha iyi bir öneriniz var mı yine amd işlemci olarak onun haricinde eksik görüdüğünüz bir yer varsa belirtirseniz sevinirim
Ekran kartı olarak NVIDIA kullandım yıllarca ve onunla devam etmek istiyorum ve ASUS takıntılısıyım o yüzden onları seçtim işlemci konusundan daha iyi bir öneriniz var mı yine AMD işlemci olarak onun haricinde eksik görüdüğünüz bir yer varsa belirtirseniz sevinirim
98k gibi bir fiyatı vardı normalde 96k ama bir şeyleri daha değiştirdim
sağolun valla anlamam çok bilgisayar parçalarından öğretmenim öğrencilerden önerdi o yüzden onu seçtim
aslında bir sorum daha olacak şuan rtx3060 ve ryzen 7 5800x var elimde oynadığım oyunlarda cs2 ve r6s çok girmiyorum zaten haftada 3-4 saat falan işimi de görüyor ama nedense bir anda heves ettim zaten özel okul maaşları da iyi yaklaşık 1-2 yıldır kendime güzel bir harcama yapmadım ama az bir düşünüce boş bir heves gibi geldi
Sağ olun vallahi anlamam çok bilgisayar parçalarından öğretmenim öğrencilerden önerdi o yüzden onu seçtim
Aslında bir sorum daha olacak şu an RTX 3060 ve Ryzen 7 5800X var elimde oynadığım oyunlarda CS2 ve r6s çok girmiyorum zaten haftada 3-4 saat falan işimi de görüyor ama nedense bir anda heves ettim zaten özel okul maaşları da iyi yaklaşık 1-2 yıldır kendime güzel bir harcama yapmadım ama az bir düşünüce boş bir heves gibi geldi
Eğer sadece dediğiniz oyunları oynuyorsanız bence de gerek yok şu anki sisteminiz kötü değil zaten. Ama ileride çıkan yeni nesil oyunları veya şu an bulunan iyi grafikli oyunları oynamak istiyorsanız yeni sistem almak mantıklı.
Ya şöyle arada bir cs 2, rainbow six gibi oyunlar oynayan biri için 3060 yeterli ileriye dönük bir pc alacaksa 40-50 bine zaten üst pc alınır 98k vermeye hiç gerek yok yani aldın ne işine yarayacak öyle düşün. Bende 6700 xt var büroda, evde de 3070 ti var güncelleme gereği duymuyorum zaten 1080p de her işimi görüyor