R9 7900X RTX 4070 Ti sistem alınır mı?

KuroNoKenshi

Decapat
Daha fazla  
Yeni bir PC alacağım:
Parçalar uyumlu çalışır mı veya sizce değiştirmem gereken bir şey var mı?
Bütçe bakımından sorunum yok böyle bir sistem işimin fazlasını dahi görür. Ne düşünüyorsunuz?
Önerileriniz varsa yazın.

1.PNG

2.PNG

Asus soğutucular genelde performansa göre pahalı oluyor keza kasaları da öyle. İşlemci de biraz fazla gibi ne amaçlı kullanmanıza bağlı olarak.

Bütçeye daha dengeli bir sistem yapılabilir (7900 xtx koyulabilir atıyorum)

Asus soğutucular genelde performansa göre pahalı oluyor keza kasaları da öyle. İşlemci de biraz fazla gibi ne amaçlı kullanmanıza bağlı olarak.

Bütçeye daha dengeli bir sistem yapılabilir (7900 xtx koyulabilir atıyorum)
ekran kartı olarak nvidia kullandım yıllarca ve onla devam etmek istiyorum ve asus takıntılısıyım o yüzden onları seçtim işlemci konusundan daha iyi bir öneriniz var mı yine amd işlemci olarak onun haricinde eksik görüdüğünüz bir yer varsa belirtirseniz sevinirim

98k gibi bir fiyatı vardı normalde 96k ama bir şeyleri daha değiştirdim

Ekran kartı olarak NVIDIA kullandım yıllarca ve onunla devam etmek istiyorum ve ASUS takıntılısıyım o yüzden onları seçtim işlemci konusundan daha iyi bir öneriniz var mı yine AMD işlemci olarak onun haricinde eksik görüdüğünüz bir yer varsa belirtirseniz sevinirim

98k gibi bir fiyatı vardı normalde 96k ama bir şeyleri daha değiştirdim

İnanılmaz kazık bir sistem.
SUNRISE-4080SUPER / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / GALAX GeForce RTX 4080 SUPER SG 1-Click OC 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi – Star Wars Outlaws Hediyeli Özelleştirmeler yapsanız bile daha ucuza geliyor.

Aman tanrım 98 k ya 4070 ti sistem mi alınır çok çok kötü f/p olur gerçekten.

https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/EHLL1C4F

Şu çok çok daha oturaklı sistem oldu ki anakart da iyi, işlemci de iyi, ekran kartı da iyi hepsi ideal oldu kesmek istersen kesersin de.

750W 80 + gold özellikli bir psu ve bütçeyi tam kullanacaksan x870 soket anakart da takılabilir hatta ve hatta 98 k ya 64 gb ram bile takılır.

Bütçeni tamamen kullanacağım dersen bunu al geç sakın o kendi sistemini alma. Başkası da önerir güzel sistem ama o alınmaz o fiyata.

Son düzenleme:
sağolun valla anlamam çok bilgisayar parçalarından öğretmenim öğrencilerden önerdi o yüzden onu seçtim

aslında bir sorum daha olacak şuan rtx3060 ve ryzen 7 5800x var elimde oynadığım oyunlarda cs2 ve r6s çok girmiyorum zaten haftada 3-4 saat falan işimi de görüyor ama nedense bir anda heves ettim zaten özel okul maaşları da iyi yaklaşık 1-2 yıldır kendime güzel bir harcama yapmadım ama az bir düşünüce boş bir heves gibi geldi

Son düzenleme:
Sağ olun vallahi anlamam çok bilgisayar parçalarından öğretmenim öğrencilerden önerdi o yüzden onu seçtim

Aslında bir sorum daha olacak şu an RTX 3060 ve Ryzen 7 5800X var elimde oynadığım oyunlarda CS2 ve r6s çok girmiyorum zaten haftada 3-4 saat falan işimi de görüyor ama nedense bir anda heves ettim zaten özel okul maaşları da iyi yaklaşık 1-2 yıldır kendime güzel bir harcama yapmadım ama az bir düşünüce boş bir heves gibi geldi

Eğer sadece dediğiniz oyunları oynuyorsanız bence de gerek yok şu anki sisteminiz kötü değil zaten. Ama ileride çıkan yeni nesil oyunları veya şu an bulunan iyi grafikli oyunları oynamak istiyorsanız yeni sistem almak mantıklı.

Ya şöyle arada bir cs 2, rainbow six gibi oyunlar oynayan biri için 3060 yeterli ileriye dönük bir pc alacaksa 40-50 bine zaten üst pc alınır 98k vermeye hiç gerek yok yani aldın ne işine yarayacak öyle düşün. Bende 6700 xt var büroda, evde de 3070 ti var güncelleme gereği duymuyorum zaten 1080p de her işimi görüyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı