R9 7900x3D 4070 Ti sisteme sıvı soğutucu ve RAM önerisi

teşekkür ederim.

başlıca sebeplerini yazabilir misin ya içim rahat etsin gerçekten teşekkür ederim.

benim ilk hedefim kurgu ve animasyon işleri sonra oyun oynuyorum yaptığım işlerde 4k çalışmalar da yapıyorum.

Teşekkür ederim.

Başlıca sebeplerini yazabilir misin ya içim rahat etsin gerçekten teşekkür ederim.

Benim ilk hedefim kurgu ve animasyon işleri sonra oyun oynuyorum yaptığım işlerde 4K çalışmalar da yapıyorum.

VRAM yetersizliği ve 4070 Ti ile 4080 arasında devasa fark var, ki zaten MSI Ventus var, ısınır o maalesef.

Peki ekran kartını 4080 ile değiştirsem? Diğer tüm ekipmanlar aynı olsa? 11k bulurum bir şekilde.

Uzun uğraşa gerek yok. Sadece iptal tuşuna basman lazım, iade süresine göre iptal olup para gelir zaten, daha eline ulaşmadıysa daha kolay. Kasa falan da pek hoşuma gitmedi tipi.

İptal ediyorum hocam, soğutucu ve SSD'lerin siparişini vereyim.

İşlemciyi, SSD, RAM'ler ve soğutucuyu alayım.

Hepsini iptal edemiyor musun? Yoksa... 4070 Ti kalacak mı? :D

3'ünü vatandan aldım.

MSI MPG velox 100p aırflow 4x120mm fanlı MidT ATX Gaming kasa.

MSI GeForce RTX 4070 Ti Ventus 12 GB GDDR6X 192bit DLSS 3 ekran kartı.

MSI MAG X670e Tomahawk Wi-Fi soket AM5 6600MHz (O.C.) M.2 anakart.

diğerini başka yerden.

vatanı iptal edeyim zaten bu sistemde işlemci aynı olacak.

ilk olacağı için heyecanlıyım ve benim için kusursuz bir bilgisayar olmasını istiyorum ondan acele ettim.

85-90'a vuracak gibi duruyor :(

daha net olmak gerekirse 0'dan bir 65k net param var.

diğerlerini kredi vs ayarlayacağım işte.

3'ünü vatandan aldım.

MSI MPG velox 100p aırflow 4x120mm fanlı MidT ATX Gaming kasa.

MSI GeForce RTX 4070 Ti Ventus 12 GB GDDR6X 192bit DLSS 3 ekran kartı.

MSI MAG X670e Tomahawk Wi-Fi soket AM5 6600MHz (O.C.) M.2 anakart.

Diğerini başka yerden.

Vatanı iptal edeyim zaten bu sistemde işlemci aynı olacak.

İlk olacağı için heyecanlıyım ve benim için kusursuz bir bilgisayar olmasını istiyorum ondan acele ettim.

85-90'a vuracak gibi duruyor :(

Şu an uykum var ve fazla bir şey anlamadım, hepsini iptal etmeyip birkaçı duracak mı? Neden 90k vursun ki? Galiba aldığın parçaları iade etmeden ya da satmadan direkt attığımı koyacaksın, saçma iş olmuş böyle.

Sadece işlemci AMD Ryzen9 7900x3D duracak. :)

Anladım, iyi iş.

Böyle alabilirsin, son düzenleme böyle. 90k gitse de güzel sistem. 64 GB'lar, modüler PSU'lar, gelişime açık devasa X chipset OC, güzel SSD, muazzam destekli kasa.

Sadece işlemci AMD Ryzen9 7900x3D duracak. :)

90K'den 100K'ya çıkarım dersen attığım 4090'lı da var, ama kasayı falan değiştirince iyice artar, işlemcisi daha düşük ama.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı