R9 7900x3D 4070 Ti sisteme sıvı soğutucu ve RAM önerisi

şu an aktif olarak sadece işlemci ve sıvı soğutucunun siparişini verdim. (7900x3d ve Liquid 360)

peki 4080 seviyesine çıkamazsam ne yapmam gerekiyor

yani 85-95 arasına.

sen olsa nasıl bir bilgisayar dizerdin?

max bütçe 75k olarak düşünelim kesin olarak.

İslemciyi 7800x3D olirsa zaten net 75k 4080, 7800x3D olur. 4070 Ti degmez.

tamamdır hocam, teşekkür ederim. yavaş yavaş toplayayım o zaman.

ssd ve ramleri de alıp ekran kartını 4080'e çevirmeye çalışacağım.

ventus önermiyorsun o zaman msi ventus 4080 var mesela.

Tamamdır hocam, teşekkür ederim. Yavaş yavaş toplayayım o zaman.

SSD ve RAM'leri de alıp ekran kartını 4080'e çevirmeye çalışacağım.

Ventus önermiyorsun o zaman MSI Ventus 4080 var mesela.

MSI Ventus kotu seri...

Zotac 4080 daha uygun.

Bu arada bu 7900'un ne kadar isindigini bilmiyorum, sogutucu hem indirimli ve guzel fiyat ama render oldugundan inşallah iyi sogutur, ben problem olacagini sanmiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

bakabilir misin müsaitsen? son tarafta testler yapmış.

Bir şey anlamadim telefondan.

Intel anakart bu. Intel islemci testidir o. Sivi sogutma mi ayni, onu mu gostermek istediniz? Konu acin, belki 360mm ustu gerekiyordur, top seviye; ama 7800x3D gibi TDP ve sicakliga sahip ise 360mm rahat yetmesi lazim. Ki zaten o 360mm oyle siradan 360mm degil, kaliteli yani. Onun harici baska bir şeyin degismesine gerek yok hiç.

yani özetle diyorsunuz ki 4080 zodac ya da Ekran kartı fiyatları, modelleri ve güvenilir ekran kartı markaları uygun ödeme seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da, şimdi inceleyin hemen satın alın.

buradan bir tane seçeceğiniz ekran kartı alıp etrafını dediğiniz şeylerle dolduracağım.

inanın siz iyi niyetinizle yazıyorsunuz fakat 4080 40k gözüküyor ama satıcısına güvenmek bir dert gelecek mi o bir dert ondan tediriginim.

vatan'dan daha güvenli alabilirim diye düşünüyorum son olarak oradan 4080 seçer misin?

Gençer Gaming saticisi guvenilir, oradan alin. Ekstra vermey gerek yok. Vatan sart ise en ucuzunu alin gecin, o da yine Ventus. İsinir o. Kotu sogutma, kalitesizlik akiyor fanlarindan, kendisinden.

Tamamdır, O ekran kartının yanına benim attığım anakart uymaz değil mi.

Tamamdır, o ekran kartının yanına benim attığım anakart uymaz değil mi?

Hangi anakart? Anakart fark etmez, ekran karti PCIe slotu olsun, takilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…