R9 7900x3D sisteme ekran kartı önerisi

Muzafferskr

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba.

O kadar kararsız kaldım ki anlatamam.

Sistemim:
AMD Ryzen 9 7900x3D.
MSI X670E tomhawk Wi-Fi
G.Skill 6400MHz 32x2GB EXPO.
MSI sıvı soğutma.
(Şu an GTX1660 Ti takılı sistemde)

Bu sisteme uygun güzel bir ekran kartı bakıyorum. Bütçem var fakat çok kararsız kaldığım durumlar mevcut.

MSI 4070 Ti Super Gaming X Slim ekran kartına bakıyorum.(MSI seçtim anakart ile aynı marka herhangi bir uyumsuzluk olmaz diye.
Fakat 4080 Super Gaming X Trio alayım diyorum ATX3, 0 Power alacağım şu an takılı PSU 750W fakat 12hpwr özelliği yok. Anakart ise 24pin+2x8 pin kullandığı için.

Size sorum şu kendi sisteminiz olsa ASUS'a bakar mısınız? Ya da bu söylediklerimden hangisi üzerinde durursunuz. ATX3, 0 PSU'lar 4-5 bin civarı hani değer mi 4080 Super'e geçmek için bir kararsızlığımı anlatamam tüm sitelerde hepsini sepete ekledim ama yarın karar vereceğim.

Özellikle benim gibi sistemi olan arkadaşlar yardım edin.

MSI 4070 Ti Super Gaming X Slim ekran kartına bakıyorum.(MSI seçtim anakart ile aynı marka herhangi bir uyumsuzluk olmaz diye.
Zortungen 4070 Ti da alsan uyumsuzluk olmaz, MSI diye fazladan para veriyorsan anlamsız.
PSU 750W fakat 12hpwr özelliği yok.
Kartın yanında dönüştürücü çıkıyor, illa 12hpwr portuna ihtiyacın yok.
değer mi 4080 Super'e geçmek için
Paran varsa ve 5000 serisini bekleyecek vaktin yoksa neden olmasın?

GTX1660 kullandığınıza göre sürekli ürün alan biri değilsiniz diye tahmin ediyorum. Ben olsam 4080 e odaklanırım ki kasa soğutmam iyiyse markaya gereksiz harcama da yapmam. Düz 4080 Palit, Inno3d, Galax, Gigabyte, Pny gibi markalardan bütçeye uygun birini alırdım.

GTX1660 kullandığınıza göre sürekli ürün alan biri değilsiniz diye tahmin ediyorum. Ben olsam 4080 e odaklanırım ki kasa soğutmam iyiyse markaya gereksiz harcama da yapmam. Düz 4080 Palit, Inno3d, Galax, Gigabyte, Pny gibi markalardan bütçeye uygun birini alırdım.
öyle hocam 1 kere alırım 5-6 yılda bir üst düzey o yeter

Zortungen 4070 Ti da alsan uyumsuzluk olmaz, MSI diye fazladan para veriyorsan anlamsız.

Kartın yanında dönüştürücü çıkıyor, illa 12hpwr portuna ihtiyacın yok.

Paran varsa ve 5000 serisini bekleyecek vaktin yoksa neden olmasın?

Öyle hocam ama 4080 yanında gelen dönüştürücü 3X 8 pin kullanıyor. Benim 2x8 pin boşta anakart 2x8 pin kullanıyor bu sebepten 3. anakarta takılı

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı