Sistem zaten topluydu sadece ekran kartı kaldı gerisini değiştirdim kral itopyadan olduğu için mecbur orda değiştirdim. Genellikle oyun oynuyorum. Ne açıdan dengesiz ve neden itopyadan sistem toplanmaz?Bütçe ne kadar?
İtopya dan sistem toplanmaz.
Sistem dengesiz olmuş, kullanım amacınız nedir?
Hikaye oyunları da oynuyorum ama ağırlıklı olarak cs go valorant oynuyorum. Sorduğum farklı kişiler de işlemcinin yüksek olması sorun yaratmaz hatta daha iyi olur dediler ilerisi için. Ekran kartı dediğim gibi vardı zaten almadım, değişmedi yani. 2-3 sene götüreceğini düşünüyorum beni ilerisinde 4090 vs bakarım tabikiCS Valorant gibi işlemci ağırlıklı oyunlar oynuyorsan güzel bir sistem olmuş.
Evet bir sıkıntı çıkmaz ama dediğim gibi o ekran kartına o para verilmez. rx 7900 xt var şuan 17 bin tlye onu da alırsan sistem high end çok iyi bir şey olur.Sistem zaten topluydu sadece ekran kartı kaldı gerisini değiştirdim kral itopyadan olduğu için mecbur orda değiştirdim. Genellikle oyun oynuyorum. Ne açıdan dengesiz ve neden itopyadan sistem toplanmaz?
Hikaye oyunları da oynuyorum ama ağırlıklı olarak cs go valorant oynuyorum. Sorduğum farklı kişiler de işlemcinin yüksek olması sorun yaratmaz hatta daha iyi olur dediler ilerisi için.
CS Valorant gibi işlemci ağırlıklı oyunlar oynuyorsan güzel bir sistem olmuş.
14 bin tlye 3060 ti alınmaz yalnız hocam o paraya rx 6800xt var onu da koyarsanız sistem 10 numara olur.
Evet kral orası öyle ama ekran kartı almadım vardı dediğim gibi ve şu an her oyunu ultrada oynayabiliyorum bu ekran kartıyla şu an işimi çokça görüyor.Evet bir sıkıntı çıkmaz ama dediğim gibi o ekran kartına o para verilmez. rx 7900 xt var şuan 17 bin tlye onu da alırsan sistem high end çok iyi bir şey olur.
Almadıysan sıkıntı yok. İlerde değiştirmen için bu sistem iyi olmuş.Evet kral orası öyle ama ekran kartı almadım vardı dediğim gibi ve şu an her oyunu ultrada oynayabiliyorum bu ekran kartıyla şu an işimi çokça görüyor.
İtopya piyasanın üstünde fiyatlara sahip, aynı sistem farklı yerlerden toplansa daha uyguna gelirdi.Sistem zaten topluydu sadece ekran kartı kaldı gerisini değiştirdim kral itopyadan olduğu için mecbur orda değiştirdim. Genellikle oyun oynuyorum. Ne açıdan dengesiz ve neden itopyadan sistem toplanmaz?
Hikaye oyunları da oynuyorum ama ağırlıklı olarak cs go valorant oynuyorum. Sorduğum farklı kişiler de işlemcinin yüksek olması sorun yaratmaz hatta daha iyi olur dediler ilerisi için. Ekran kartı dediğim gibi vardı zaten almadım, değişmedi yani. 2-3 sene götüreceğini düşünüyorum beni ilerisinde 4090 vs bakarım tabiki
Sen hiçbir konuda yardımcı olmuyorsun sadece boş boş soru sorup mesaj kasmaya mı çalışıyorsun anlamadım.İtopya piyasanın üstünde fiyatlara sahip, aynı sistem farklı yerlerden toplansa daha uyguna gelirdi.
Sistemi zaten almışsınız,konu açmanın bir anlamı yok.
İleride yükseltme yapılırsa güzel sistem, ama yinede o paralar verilmezdi.
Dostum parçaları kendim alıp kime toplatayım? Uyumluluğu vs bilgisayarcı değilim. Ehline bırakmak en doğrusu ayrıca 2 sene garanti veriyorlar herhangi bir şey için. Parçaların başka yerlerde daha ucuz olduğunu ben de biliyorum zaten.İtopya piyasanın üstünde fiyatlara sahip, aynı sistem farklı yerlerden toplansa daha uyguna gelirdi.
Sistemi zaten almışsınız,konu açmanın bir anlamı yok.
İleride yükseltme yapılırsa güzel sistem, ama yinede o paralar verilmezdi.
Mousepad dediğinle değiştim. Kulaklkk da aldım zaten de evdekiler kulaklık kullanmayı sevmiyorlar hoparlör de lazım diye aldım. Teşekkür ederim yorumların ve önerin için.Almadıysan sıkıntı yok. İlerde değiştirmen için bu sistem iyi olmuş.
Onun dışında hoparlör yerine kulaklık tercih ederdim ben.
Bir de mousepad qck kaliteli değil bu daha iyi olur.