R9 7900X'li sistem 68.985 TL'ye değer mi?

Bütçe
75,000

mozselcuk

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba bu sistemi almaya değer mi sizce?

Ürünleri tek tek topladım 68,985 lira tuttu ve henüz ürünleri açmadım. İade mi edeyim sizce?

Oyun icinse, bu yilin en buyuk para israfi rekorunu kirabilir.

kanka ben en iyisin istiyorum takıntılıyım ben

RTX 4000 veya RX 7000 serisinin tamamen çıkmasını bekle o halde aslında şu an Teknobiyotik'de geçen görmüştüm RTX 4090 vardı 35bin mi 45 bin mi ne o civarlardaydı bakabilirsin ama bence cidden bu kadar kasmaya gerek yok para kolay kazanılmıyor paran varsa bilemem tabi.

Biraz trol kokusu geldi.

kanka ben en iyisin istiyorum takıntılıyım ben

Çok daha ucuz fiyatlara buna çok yakın sistemler toplayabilirsiniz bir de kasıma kadar beklerim dersiniz 4090 alabilirsiniz.

En iyi en pahalı parçaları alınca sisteminiz daha uzun sene gitmiyor nasıl şu an 2010 yılında çıkan bilgisayar parçalarına çöp gözüyle bakılıyorsa 2033 yılına gelincede şu an 100K para verdiniz PC ile 40K verdiniz arasında bir fark bulunmayacak.

Şu an 100K para vermekle 40K para vermek arasında çok düşük bir performans farkı var.

Biraz trol kokusu geldi.

Çok daha ucuz fiyatlara buna çok yakın sistemler toplayabilirsiniz bir de kasıma kadar beklerim dersiniz 4090 alabilirsiniz.

En iyi en pahalı parçaları alınca sisteminiz daha uzun sene gitmiyor nasıl şu an 2010 yılında çıkan bilgisayar parçalarına çöp gözüyle bakılıyorsa 2033 yılına gelincede şu an 100K para verdiniz PC ile 40K verdiniz arasında bir fark bulunmayacak.

Şu an 100K para vermekle 40K para vermek arasında çok düşük bir performans farkı var.
tamam dostum yani şuan zaten bu sistemdekilerin hepsi aldım sayılır sadece anakart ve sıvı soğutucu kaldı almadığım ne yapmamı önerirsin tam olarak.

RTX 4000 veya RX 7000 serisinin tamamen çıkmasını bekle o halde aslında şu an Teknobiyotik'de geçen görmüştüm RTX 4090 vardı 35bin mi 45 bin mi ne o civarlardaydı bakabilirsin ama bence cidden bu kadar kasmaya gerek yok para kolay kazanılmıyor paran varsa bilemem tabi.
yani çok beklemek istemiyorum açıkcası yeni gelecek olan ekran kartlarınında fiyatlarında netlik yok eğer uygun olursa 4090 serisine geçiş yaparım 3080ti satarım diye düşünüyorum parasal olarak çok bir sıkıntım yok o yüzden güzel bir sistem toplamak istiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı