Windows 11 Home son güncellemeler sonrası hem Defender gizleniyordu hem de tüm işlemleri engellemeye başlıyordu bu sorunları alınca format atıp Windows 11 Home daha eski bir sürümünü kurulumunu yaptım ve ardından 2 gündür mavi ekran hatası alıyorum ve sadece LoL, EA FC, gibi oyunları açtığımda bu sorunlarla karşılaşıyorum. Oyunu açtıktan bir süre sonra ekran kararıyor ve bilgisayar kapanıp yeniden başlıyor. Oyun açmadığım sürece kapandığı çok nadir. 2 ile 3 gündür bu sorunlarla karşılaşıyorum.
Mavi ekran hata ekranı ve sistem özelliklerimi paylaşıyorum.
Garip, RAM hatası var direkt olarak bir dosyada. BIOS ayarlarıyla oynadın mı formattan sonra? XMP ayarlarını kontrol et, bir sorun yoksa RAM'leri kontrol et.
Windows + R tıklayıp boşluğa eventvwr yazıp enter'a basın. Sizden istenilen*** hangi bölüm ise 1 yazılı yerden oraya sağ tıklayın. Eğer Yönetim olaylarından alacaksanız ona sağ tıklayıp resimdeki 2 olarak işaretlenmişi seçin. **İstenilen: Uygulama, Kur ve Sistem çıktılarını paylaşın. Eğer...
Selam şu an RAM'leri BIOS'tan EXPO 1 ayarına çektim ve şu an RAM'ler 6000MHz de normalde 4800'dü bir de bu şekil memtes yapacağım eğer hata almazsam şükür edeceğim hata alırsam artık göndereceğim.
Selam şu an RAM'leri BIOS'tan EXPO 1 ayarına çektim ve şu an RAM'ler 6000MHz de normalde 4800'dü bir de bu şekil memtes yapacağım eğer hata almazsam şükür edeceğim hata alırsam artık göndereceğim.