R9 7950X ve RTX 4080 sistem 102.000 TL'ye alınır mı?

Kasaya bak, giriş seviyesi sistem kasası. O işlemciyi herhalde 240 mm sıvı sogutucuyla sogutacaklar, bir de o kasaya hangi 4080 sığar acaba? Bilesenlerin model marka bilgisi de yok. Hadi diyelim tikis tikis oldu, yanar bilesenler sıcaktan. Bir de fiyata bak, yok daha neler. Tek mesajlı birini de böyle konularda görünce aklıma direk reklam geliyor niyeyse.

sistem önerme şansınız varmıdır? 4080 den aşağıya düşmesin hazır kasa almak istiyorum mümkünse peşin fiyatına 12 taksit olursa tadından yenmez yardımınız içinde teşekkürler

Bütçem 100k

bir yandan şöyle kendi topladığım sistemide göstermek istiyorum sizce bu olurmu?
Asus Prime b650m
Amd ryzen 7 7800X3D
Gıgabyte Geforce Rtx 4080 Super 16GB
Samsung 1 tb heatsink heatsink m2 ssd 7450 mb okuma hızı 6900mb yazma hızı
Xpg lancer Siyah Rgb DDR5 6400Mhz 64 gb 2x32 ram
XIGMATEK Aqua ultra 7*12 cm ARBG temperli cam MİDT E-ATX Gaming kasa
XIGMATEK FROZR-O II ARCTIC 240 LGA1700/AM5 2"12 Cm ARBG FAN 240mm sıvı soğutma
XIGMATEK eu fury 850w 80+ Gold full range dc to dc 12 cm fan full güç kaynağı

Kasaya bak, giriş seviyesi sistem kasası. O işlemciyi herhalde 240 mm sıvı sogutucuyla sogutacaklar, bir de o kasaya hangi 4080 sığar acaba? Bilesenlerin model marka bilgisi de yok. Hadi diyelim tikis tikis oldu, yanar bilesenler sıcaktan. Bir de fiyata bak, yok daha neler. Tek mesajlı birini de böyle konularda görünce aklıma direk reklam geliyor niyeyse.
hocam topladığım sistem nasıl sizce bakma şansınız varmı

Son düzenleme:
Siz zaten High-End sistem topluyorsunuz. 5000 serisine birkaç ay kalmışken bekleyin derim. Ama şimdi alacaksanız ekran kartı hariç size taksitle alabileceğiniz ürünler önereyim.
taksit olmasada olur sistemin yeterli olup olmadığını söylerseniz daha iyi olur benim için ama önerilerede açığım tabiki neden olmasın

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı