R9 7950X ve RTX 4080 sistem 102.000 TL'ye alınır mı?

hocam merhaba sisteme dikkatli bakınca işlemci ile anakartın uyuşmadığını farkettim eminmisiniz bunları almam gerektiğinden?
Nasıl vardınız bu kanıya çok merak ediyorum? AM5 B650 anakart var orada. Tüm AM5 işlemcileri destekliyor. Buyurun beni bilgilendirin.

Nasıl vardınız bu kanıya çok merak ediyorum? AM5 B650 anakart var orada. Tüm AM5 işlemcileri destekliyor. Buyurun beni bilgilendirin.
Kusura bakmayın hocam benim hatam fakat sizden gene bir ricam var bu sistemin 1 tık altını toplayabilirmisiniz? Şimdiden teşekkürler

Sistemde 4080 in altına düşülmezse çok iyi olur hocam
(Bu kadar çok istediğim için kusura bakmayın yeni nesil işlemciler ve ekran kartlarına %100 hakim değilim ve fikir sahibi olmaya çalışıyorum)

Son düzenleme:
Parcalarin hepsi guzel secilmis, 1.5k falan kasadan kisilabilir belki. Psu'dan da kaliteden ödün vermeden kisilmaz. Islemciyi 7800x3d'ye downgrade edebilirsiniz anca.

Bu kasa nasil olur kaliteden odun vermeden @alihanvardertyok?

Parcalarin hepsi guzel secilmis, 1.5k falan kasadan kisilabilir belki. Psu'dan da kaliteden ödün vermeden kisilmaz. Islemciyi 7800x3d'ye downgrade edebilirsiniz anca.

Bu kasa nasil olur kaliteden odun vermeden @alihanvardertyok?
Açıkçası ben bu tür konulara geri dönmek istemiyorum. Özellikle bütçe ve aciliyet varsa soruyorum. Sonrasında başka durumlar oluşunca öneri yapmanın bir anlamı kalmıyor.

Öncelikle bu sistemde bir ekran kartına yer vermeyeceğiz. 5000 serisi yaklaşmışken ve üst seviye kullanıcı olarak buraya yönelmeniz gerekir.

AMD Ryzen 7 9800X3D
Asus Tuf Gaming B650M-E Wi-Fi
Lexar ARES RGB 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30
Kingston KC3000 PCI-Express 4.0 2 TB
NZXT H7 Flow 2024
Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB
Raijintek Cratos Gen5 850 W

Bu şekilde 56K civarı yapıyor.

Eğer ille ekran kartı alacaksanız:

Palit RTX 4080 Super Gaming Pro

Dostum merhaba parçaların bir çoğunu aldım ancak bir sorum var Rtx 5080 besler mi bu sistem?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı