R9 7950x3D için ekran kartı önerisi

Pogaca18

Centipat
Daha fazla  
Yakın zamanda yeni sistem topladım ve işlemci olarak R9 7950x3D aldım ve ekran kartını da şimdi alacağım. Ama ne alacağıma karar veremiyorum. RTX5070 Ti almaya karar verdim ama karşılaştırma videolarını incelediğim zaman RTX 4070 Super ile aynı sonuçları hatta bazen daha kötü sonuç bile verdiği oluyor. O yüzden aklımda RX 9070 XT var ama ne alacağımdan emin değilim. Sizce şu an alınabilecek en mantıklı ekran kartı hangisi?

Yakın zamanda yeni sistem topladım ve işlemci olarak R9 7950x3D aldım ve ekran kartını da şimdi alacağım. Ama ne alacağıma karar veremiyorum. RTX5070 Ti almaya karar verdim ama karşılaştırma videolarını incelediğim zaman RTX 4070 Super ile aynı sonuçları hatta bazen daha kötü sonuç bile verdiği oluyor. O yüzden aklımda RX 9070 XT var ama ne alacağımdan emin değilim. Sizce şu an alınabilecek en mantıklı ekran kartı hangisi?
Bütçe? İkiside aynı kartlar neredeyse.

Bütçem maksimum 50k ikisine de yetiyor hatta biraz daha eklersem 5080 de alabilirim ancak aradaki performans farkı çok az olduğu için böyle bir konu açtım çünkü RX 9070 XT ile 5070 Ti arasındaki fark 15-20FPS ama fiyat farkı 10k civarı.

Hikayeli oyunlarda dediğin gibi çok fark yok ama FPS oyunlarında fark bariz belli bunun sebebi FPS oyunları işlemci bazlı hikayeli oyunların ekran kartı üzerinden oynanması bence bütçen varsa 5080 alınmalı her iki oyun tarafı için çok güçlü.

Hikayeli oyunlarda dediğin gibi çok fark yok ama FPS oyunlarında fark bariz belli bunun sebebi FPS oyunları işlemci bazlı hikayeli oyunların ekran kartı üzerinden oynanması bence bütçen varsa 5080 alınmalı her iki oyun tarafı için çok güçlü.

Galax'ın bu ekran kartı alınır mı peki diğer markalara göre daha ucuz çünkü?

Galax'ın bu ekran kartı alınır mı? Peki diğer markalara göre daha ucuz çünkü?

Galax iyidir diğer markalara göre uygun olmasının çok ciddi sebepleri yok ASUS MSI gibi kartların soğutma sistemleri çok iyi performans olarak aynılar ısı olarak 4 5 derece fark edecektir sadece.

Monitörünüz ASUS TUF Gaming VG249Q3A 23.8' 180Hz 1ms? Öylese ve amacınız CS2 gibi oyunlarda 500-600 FPS almak değilse zaten çok yüksek bir ekran kartına ihtiyaçınız kalmıyor zira 1080p bir monitörünüz var. 9070XT bile fazlasıyla yetecektir daha fazlasına gerek olmaz. Ayrıca umarım 7950x3D'yi çok çok uyguna almışsındır yoksa 9800x3D varken ona 25k verilmezdi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı