R9 7950x3D sistem iyi mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tamam işte avarage olarak 30 watt daha fazla çekmiş 7950X farkındasın dimi. 850 watt aşırı sınır kalıyor 30 watt demek daha fazla ısınması demek ki daha performanslı çalışması için daha iyi bir soğutucu alman gerekir. Şunu anlamıyosun 7950X3D hem oyun hem iş performansı olarak en iyi F-P ürün.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

4090 ile 7900X sistemde oyunda harcanan wattage ortalama 650 watt. 850 watt iş için olan bir sistemde ucu ucuna yeterli gelecektir 7950X gibi bir işlemciye ?

6000MHz üstünü çek görüntü gelmeyince AAA ne oluyor diye ağlarsın demişsin? Kendim zaten 6000MHz RAM önerdim. Sende 6000MHz RAM önerdin? Hakaret etmek için nereden sallayacağını şaşırmışsın. Var mı bu dediğinin mantıklı açıklaması? Profil mesajında insanları kışkırtmak bir sorun olarak görülmediğini söyleyerek sitem etmişsin bir de. Millete suçu atmadan önce aynaya bakmanı öneririm. Toxic bir insansın. @DMN

Son düzenleme:
6000MHz üstünü çek görüntü gelmeyince AAA ne oluyor diye ağlarsın demişsin? Kendim zaten 6000MHz RAM önerdim. Sende 6000MHz RAM önerdin? Hakaret etmek için nereden sallayacağını şaşırmışsın. Var mı bu dediğinin mantıklı açıklaması? Profil mesajında insanları kışkırtmak bir sorun olarak görülmediğini söyleyerek sitem etmişsin bir de. Millete suçu atmadan önce aynaya bakmanı öneririm. Toxic bir insansın. @DMN
7200MHZ desteği var diye ne yazıyosun ozaman anakartın avantajlarını saymaya çalışırken ?

Sence 6000 üstü kullanamadıktan sonra 20.000mhz desteği bile olsa önemli mi ?

7200MHz desteği var diye ne yazıyosun o zaman anakartın avantajlarını saymaya çalışırken?

Sence 6000 üstü kullanamadıktan sonra 20.000MHz desteği bile olsa önemli mi?

Giriş seviye dediğin için yazdım onu. Attığım anakart 14 fazlı senin attığın daha pahalı 15 fazlı benimkine giriş demişsin kendi seçtiğin üst seviye mi oluyor? Giriş seviyesi olanlar 8-9 fazlı olur. Orta seviyede 13-15 faz olur. Sanarsın kendi seçtiği 19 fazlı anakart. Aradaki 1 faz için demediğini bırakmamışsın.

Ryzen 9 7950x3D bu işlemciyi ve MSI X670E Gaming Plus Wi-Fi AMD anakartı aldım bana da 32 veya 64 GB RAM ile 3-4 bin liralık sıvı soğutucu önerir misiniz
Mevcut kasa: Cooler Master HAF500.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı