R9 7950x3D veya R7 9800x3D işlemciler için hangi X870 kart alınmalı?

sigma5507

Femtopat
Arkadaşlar sistemimi yükseltmeyi düşünüyorum. İşlemciyi ya R9 7950x3D ya da R7 9800x3D almayi planliyorum. Buna uygun olarak kafamda 3 adet anakart kaldı.

-MSI MPG X870e Carbon Wi-Fi
-ASUS ROG STRIX X870-A Wi-Fi
-Gigabyte X870e Aorus Pro.

Sizce aralarından hangisini almalıyım? Ya da bana önerebileceğiniz farklı modeller var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Msi X870 Tomahawk fazlasıyla yeterli üstüne çıkmaya gerek yok bence ancak bu arasından alacaksanız X870E olarak Gigabyte modelini öneririm.
Yani 6-7 senede bir pc topluyorum. Her topladigimda zamaninin end seviyesine yakın bir bilgisayar toplamayada özen gösteriyorum. 5090 takmayi düşündüğümden dolayi bu anakartlara yönelmiştim ama fark yok denecek kadar az ise sizin dediğiniz modele yönelebilirim.

8 sata port desteği, daha fazla PCI-e lane gibi kullanıcıların çoğunun ihtiyacı olmayan konular falan var karşılaştırmaları mevcut. Bütçeniz varsa ve ona ayırmışsanız X870E ler tabii ki daha iyi ama bence o kadar fazla vermeye gerek yok.

Ben bu gibi bir ürünü alıp artan parayı başka bir upgrade e ayırırdım.

8 sata port desteği, daha fazla PCI-e lane gibi kullanıcıların çoğunun ihtiyacı olmayan konular falan var karşılaştırmaları mevcut. Bütçeniz varsa ve ona ayırmışsanız X870E ler tabii ki daha iyi ama bence o kadar fazla vermeye gerek yok.

Ben bu gibi bir ürünü alıp artan parayı başka bir upgrade e ayırırdım.
Biosu, yazılımı bana sorun çıkartırmı veya bi sorunda nereye başvuracagim ilgili hiçbirşey bilmediğimden ötürü bu markanın kartlarına bakmamıştım. Öneriyorsanız siz biliyorsunuzdur herhalde. Bana uzun vadede sorun çıkartmadan bilgisayarımı rahatça çalıştırabilecek ise markanın çok bir önemi yok.

Biosu, yazılımı bana sorun çıkartırmı veya bi sorunda nereye başvuracagim ilgili hiçbirşey bilmediğimden ötürü bu markanın kartlarına bakmamıştım. Öneriyorsanız siz biliyorsunuzdur herhalde. Bana uzun vadede sorun çıkartmadan bilgisayarımı rahatça çalıştırabilecek ise markanın çok bir önemi yok.
Asrock iyi bir markadır merak etmeyin arkadaşın dediği gibi Taichi modeli özellikle piyasadaki en iyi modellerden

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı