R9 9950x3D kaç TL'den satışa çıkar?

Hem oyun oynayan hem iş yapan insanlar tercih ediyor hocam. İş deyince aklınıza 7/24 render almak gelmesin. Yazılımcısı var vs. var. 7950x3D bu şekilde oyun + iş takılan kişi için nimet.

Vallahi abim senior developer o islemcinin 6'da biri hizinda bir islemci kullaniyor aslinda. 9950X'te oyunlarda gayet iyi olacaktir zaten. Zaten is yapanin pek oyun oynamaya da vakti olmuyor. Calisinca vakit degerleniyor kendini kapali bir kutuya baglayip gunde kalan 3 5 saatini de bilgisayara vermek istemiyorsun. AMD'nin hedefi o degil oyuncular.

Arkadaşım sen okuduğunu anlamıyor musun? Yanlış okuduğum için 7900X üstünden yorumladım diyorum. İş yapacaksan 9800x3D alma dedim zaten halen onu alsam şöyle olur diyorsun. Oc atmana gerek olmaz dediğim 9950x3D için.

Resmi bilgi var mı? Yaparsa, ederse diye görüyorum ben haberleri.
Videoyun meyhanesi kanalında belirtiyor, hatta 7000 de amd işlemcilerin oyun performansını farkedince ilk 7950x3d yi sattı sonra en iyi oyun işlemcisi olan 7800x3d yi satışa sundu diyor, 7950x3d şubatda çıkmış, 7800x3d nisanda çıkmış mantıken doğruluyor, ayrıca kendi konuma gelecek olursak 7950x3d iş konusunda 7950x kadar iyi değil ama çok farkda yok lütfen sen bu problemime yanıt verme birdaha

Vallahi abim senior developer o islemcinin 6'da biri hizinda bir islemci kullaniyor aslinda. 9950X'te oyunlarda gayet iyi olacaktir zaten. Zaten is yapanin pek oyun oynamaya da vakti olmuyor. Calisinca vakit degerleniyor kendini kapali bir kutuya baglayip gunde kalan 3 5 saatini de bilgisayara vermek istemiyorsun. AMD'nin hedefi o degil oyuncular.
Knk dediğin doğru genel itibariyle, şöyle bir mantıkda var genel olarak: 7 serisi işlemciler yayın ve oyun için üretiliyor amaç olarak, 9 serisi genelde iş için derler hep, 7950x bi testte 26k skor veriyorsa 3d modeli 50w daha az güç çekerek 24-25k veriyor, o 50w farkı oc ile kapatsam 7950x3d ile kaliteli 360mm sıvı soğutma kullansam aradaki skor farkı kapanır mı hatta geçer mi hem iş işlemcim olur hem oyun ikisi bir arada olur, 3D render yapıyorum günde 8 saat çalışsam 2 saat oyun oynasam 30k ya yakın steam+epic hesabım var, 1.5 saat de spor yapıyorum zaten pek sosyal biri de değilim benim açımdan ideal gibi

Knk dediğin doğru genel itibariyle, şöyle bir mantıkda var genel olarak: 7 serisi işlemciler yayın ve oyun için üretiliyor amaç olarak, 9 serisi genelde iş için derler hep, 7950x bi testte 26k skor veriyorsa 3d modeli 50w daha az güç çekerek 24-25k veriyor, o 50w farkı oc ile kapatsam 7950x3d ile kaliteli 360mm sıvı soğutma kullansam aradaki skor farkı kapanır mı hatta geçer mi hem iş işlemcim olur hem oyun ikisi bir arada olur, 3D render yapıyorum günde 8 saat çalışsam 2 saat oyun oynasam 30k ya yakın steam+epic hesabım var, 1.5 saat de spor yapıyorum zaten pek sosyal biri de değilim benim açımdan ideal gibi
7950x3d yi baz aldım ama 9950x3d ye yapacağım bu işlemi

7950x3d yi baz aldım ama 9950x3d ye yapacağım bu işlemi
Yani stabil bir sekilde overclock yaparsan neden olmasin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı