R9 9950x3D sistem için Windows 10 vs 11

SaaLuud

Hectopat
Merhaba,
Windows 10 Pro kullanıyorum. Sürekli güncelleme geliyor. Başarılı şekilde yapamıyor. Her iki günde bir yeniden başlatılması gerekiyor, güncellemeleri alamadı diyor. Ama güncellemeyi de başarılı şekilde yapıyor. Hatta yaptıktan sonra güncelleme alanına bakıyorum. Güncelleme tamamlanmış gözüküyor. Yukarıda da Windows 11 geçiş diyor. Sizce geçeyim mi? Geçiş sonrası sorun yaşayan oldu mu? Yedek almadan direkt geçmeyi düşünüyorum. Çok fazla dosya var. Yedek almaya kalkarsam bayağı yoracak. Geçiş yapıp işleri yolunda gitmeyen, veri kaybı yaşayan oldu mu?
Arada sırada oyunda oynuyorum. Oyun performansı nasıl etkilenir?
İşlemci: AMD Ryzen 9 9950x3D.
Ekran kartı: MSI GeForce RTX 2080 Gaming X Trio.
RAM: G.Skill 64 GB(2x32) Trident Z5 Neo RGB 6000MHz CL28 DDR5 EXPO RAM.
Anakart: ASUS ROG STRIX X870-A Gaming.

1764771501865.png

Aynı işlemci ile 25H2'ye geçtim. Valla performans konusunda bir şey hissetmedim çünkü işlemci canavar o kadar söyleyeyim .

Oyun performansında pek değişiklik yok. Ama yedek alıp geçmeni öneririm. Orası riskli.

@SaaLuud, 2. Bir diske sistem görüntüsü olşturup geçin, aksi bir durumda bu haline geri dönersiniz.
Teşekkür ederim.

Aynı işlemci ile 25H2'ye geçtim. Valla performans konusunda bir şey hissetmedim çünkü işlemci canavar o kadar söyleyeyim .
İşlemciyi 2 aydır kullanıyorum. Çok memnunum. 2080Ti ekran kartı var. İşlemci o kadar güçlü ki oynadığım oyunlar zaten genelde işlemci ağırlıklı olduğu için ekran kartını değiştirme gereksinimi bile duymadım. :D Öncesinde Threadripper 3960x kullanıyordum. Tabii o da çok güçlü ama amacı tamamen farklıydı. O yüzden oyunlarda çok yüksek FPS alamıyordum. Direkt işlemci değişince x2,5 fark etti.

Teşekkür ederim.

İşlemciyi 2 aydır kullanıyorum. Çok memnunum. 2080 Ti ekran kartı var. İşlemci o kadar güçlü ki oynadığım oyunlar zaten genelde işlemci ağırlıklı olduğu için ekran kartını değiştirme gereksinimi bile duymadım. :D Öncesinde Threadripper 3960X kullanıyordum. Tabii o da çok güçlü ama amacı tamamen farklıydı. O yüzden oyunlarda çok yüksek FPS alamıyordum. Direkt işlemci değişince X2, 5 fark etti.

9800x3D+ OC'li 9700X(orijinal 9700X 5.5GHz, bizimkisi 5.75) yan yana daha ne olsun. Intel i3-5 olur tereddüt ederdim yani geçmekte hatta Windows 10 falan kurardım da bu işlemcilere vız gelir tırıs gider keyfine bak.😁

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Geri
    Yukarı