R9 Fury Tri-x vs Gtx 980 Hof

yuso321

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yarın alacağım 2 karttan 1'ini 4K monitörüm var. Oyunları en iyi 4K high ayarlarda hangi kart oynatır? İleride bir 980 daha veya bir fury daha alıp SLI veya CF yapacağım fakat beni 8-9 ay hangisi idare eder 4K'da? Sadece hangisi daha iyi ve sebebiyle yazarsanız sevinirim. Sistemim onceki konumda yazıyor yine de yazayım.
İ5 3470
1 TB HDD
750W PSU
Asus h61m pro
8 GB RAM

Son düzenleyen: Moderatör:
@Semerci testlerde bazen 980 önde oluyor 1-2 fps ile fury de 10fps kadar fark atabiliyor bazen ama nvdia teknolojileride etkiliyor beni gönlüm 980den yana ama fury alacağım sanırım

Arkadaşlar yarın alacağım 2 karttan 1'ini 4K monitörüm var. Oyunları en iyi 4K high ayarlarda hangi kart oynatır? İleride bir 980 daha veya bir fury daha alıp SLI veya CF yapacağım fakat beni 8-9 ay hangisi idare eder 4K'da? Sadece hangisi daha iyi ve sebebiyle yazarsanız sevinirim. Sistemim onceki konumda yazıyor yine de yazayım.
İ5 3470
1 TB HDD
750W PSU
Asus h61m pro
8 GB RAM
İki kartta hemen hemen aynı düzeyde. Hangisi gönlünden geçiyorsa onu al. Pişman olmazsın.

AMD deredeyse çıkardığı bütün kartlarda 1080P üzeri çözünürlüklerde daha iyi performans veriyor. Yani 2K ve 4K kullanmayacaksanız 980 kullanacaksanız Fury alın.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı