R9 R390 WattMan hatası

Teodorawizz

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba dün gece kafasızlığım sonucu PC'yi direkt olarak üçlü prizden çektim, tahminimce bu yüzden alıyorum WattMan hatasını. 3-4 ay önce TKA Bilişim'e gönderip sıkıntılı şeylerini yaptırmıştım ve düne kadar bir sıkıntı yoktu ancak kafasızlıgım sonucu oluştugunu düşünüyorum, nasıl yapabiliriz bunu?

Dosya Ekleri

• 1666024478618.png
    198,6 KB · Görüntüleme: 34
Sürekli mi yapıyor? Yoksa sadece fişten çektiğinizde mi yaptı? Wattman elektrik kesinti gibi durumlarda kartı sıfırlıyor haberiniz olsun.

Sürekli mi yapıyor? Yoksa sadece fişten çektiğinizde mi yaptı? WattMan elektrik kesinti gibi durumlarda kartı sıfırlıyor haberiniz olsun.

Hocam merhaba beklettim 1 saat mesaj atmam kısıtlıydı. Dün gece fişi çektikten sonra böyle yapmaya başladı.

Hocam merhaba beklettim 1 saat mesaj atmam kısıtlıydı. Dün gece fişi çektikten sonra böyle yapmaya başladı.

Ve anlık olarak masaüstü gelmiyor.

Son düzenleme:
Su an hata bile alamıyorum masaüstüne ulaşamıyorum siyah ekran kalıyor su anda PC sifirliyorum bir umut masaustune ulasmak icin sifirladiktan sonra yazacağım.
Daha önce benimde başıma geldi. BIOS Pilini çıkartın. Kasanın güç bağlantısını kesin. Açma tuşuna bir kaç kez basın. Sonra pili takıp sistemi başlatın.

Daha önce benim de başıma geldi. BIOS pilini çıkartın. Kasanın güç bağlantısını kesin. Açma tuşuna birkaç kez basın. Sonra pili takıp sistemi başlatın.

Denedim maalesef olmadı tüm sürücüleri kaldırmak için formatlıyorum şu an.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…