RAD Video Tools Virüs

Bilgisayarınıza virüs bulaşmamasını istiyorsanız kaliteli AV kullanın. Şunu kurun ve tarama yapın;

Ayrıca bunu da kurun ve tarama yapın daha sonra kaldırabilirsiniz ama Kaspersky'ı kaldırmayın.

İmzamdan 360 TS indirip tarama yapın. Çok hafif bir AV'dir. Tam koruma için bu antivirüsü bilgisayarınızdan kaldırmayın.
Bilgisayarınıza virüs bulaşmamasını istiyorsanız kaliteli AV kullanın. Şunu kurun ve tarama yapın;

Ayrıca bunu da kurun ve tarama yapın daha sonra kaldırabilirsiniz ama Kaspersky'ı kaldırmayın.

Kaspersky'ın bu sürümünü önermiyorum. Tam kapsamlı bir Kaspersky koruması istiyorsanız İnternet Security satın alın. Ayrıca test bilgisayarıma indirdiğim 250 virüslü dosyanın 216'sını kaspersky tespit etti. 248 tane ise 360 Total Security tespit etti.

Son düzenleme:
@TheBigLemonHD Zaten her yerde ben aynı şeyi söylüyorum tam koruma istiyorsanız ürünlerin Internet Security olanını kullanın diye. Arkadaş ilk başta bununla tarama yapsın daha sonra ücretli sürümünü düşünür, ayrıca ücretsiz olarak Kaspersky diğer firmaların AV'lerinden daha başarılı.

Bir senelik KEY 31 TL.

@TheBigLemonHD Zaten her yerde ben aynı şeyi söylüyorum tam koruma istiyorsanız ürünlerin Internet Security olanını kullanın diye. Arkadaş ilk başta bununla tarama yapsın daha sonra ücretli sürümünü düşünür, ayrıca ücretsiz olarak Kaspersky diğer firmaların AV'lerinden daha başarılı.

Bir senelik KEY 31 TL.

Daha başarılı olduğuna inanmıyorum. Aynı sorunu diğer konular da da tartıştık seninle. Kaspersky ücretsiz olarak kullanıldığında berbat bir koruma sağlıyor. Tamam Kaspersky güzel ama satın alındığında. Her şeyi paraya bağlamışlar. Parayı vermezseniz böyle korurum diyor. Bu yüzden diğer ücretsiz ve iyi antivirüsleri öneriyorum. 360 TS veya COMODO İS gibi.
Kaspersky ücretsiz paketinde sadece AV koruması sağlıyor. Oysa 360 TS ve CİS' de öyle mi? Hem çok güçlüler hem de çok iyi koruma paketleri ve özellikleri var!
Şu an sizle burada konuşurken 360 TS arkada bir tarama yapıyor. Ama sadece bir virüs taraması değil!
Screenshot_1.png

@Silinen üye Gerçekler acıdır be dostum. Takma kafana boşver.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı