Radeon 23.5.1 sürümü nasıl?

FPS durumları nasıl?
Gayet normal. Almam gereken FPS'leri alıyorum. Bence çok sil yükle sil yükle yaparak daha fazla sistemi yıpratmayın. 23.5.2 sorunsuzdur. İndirin ve 2-3 hafta kadar kullanın bakalım.

Gayet normal. Almam gereken FPS'leri alıyorum. Bence çok sil yükle sil yükle yaparak daha fazla sistemi yıpratmayın. 23.5.2 sorunsuzdur. İndirin ve 2-3 hafta kadar kullanın bakalım.

Sistemin sil yükle yaparak yıpranacağını sanmıyorum. 23.9.3 denesem mi acaba?

Bende de aynı sorun var önceden baba gibiydi çıt demezdi şimdi ölü.

Aynen öyle bende de şu an. Sen hangi sürümdesin?

23.8.2 sürümündeyim ama ne yaparsam boş bir şey değişmiyor.

23.9.3 herhangi bir hata düzeltmesi içermiyor. Sadece oyun desteği eklendi. 23.9.2 de sorun yaşadıysanız bu sürümde de yaşamanız olası.

23.8.2 sürümündeyim ama ne yaparsam boş bir şey değişmiyor.

Tam mesajı yazdım gönderdim sistem dondu yine. Sıkıldım cidden. Tarayıcılar da sorun yapıyor bu AMD. Saatlerce oyun oynuyorum en ufak sorun yok ne zaman tarayıcı açsam kafayı yiyor.

Oyunlara güncellemeler gelerek sistem gereksinimleri artıyor. Kartınızda herhangi bir sorun olduğunu düşünmüyorum şahsen.

2 hafta da ne gibi sistem gereksinimi artabilir peki? 200 kişilik harita da Rust oynuyordum arkadaşımla tık yoktu ne değişti 2 hafta da? Ayrıca önce ki cevabı gönderdikten sonra sistem dondu kaldı yine.

Tarayıcı sorunları için tarayıcınızdaki donanım hızlandırıcısını kapatabilirsiniz. Sürüm denemekten başka bir şansınız yok. 23.5.2 yükleyin.

Tarayıcı sorunları için tarayıcınızdaki donanım hızlandırıcısını kapatabilirsiniz. Sürüm denemekten başka bir şansınız yok. 23.5.2 yükleyin.

Kapalı hepsi. 23.5.1 kurup deneyeceğim.

Hocam benim tarayıcıda bir sorun yok fakat bu kadar FPS düşmesi de olması normal değil benım kartımdam 2-3 seviye aşağıdaki kartlar benden fazla FPS alıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…