Radeon 23.5.1 sürümü nasıl?

• Konuyu başlatan 231981
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 39
  • Görüntüleme 1.376
Hocam benim tarayıcıda bir sorun yok fakat bu kadar FPS düşmesi de olması normal değil benım kartımdam 2-3 seviye aşağıdaki kartlar benden fazla FPS alıyor. :D

Aynı sorun bende de var emin ol. Genel bir problem mi var yoksa başka bir şey mi bilmiyorum. 23.9.3 sürümünü deneyeceğim tekrar.

Bunu deneme yanılma yoluyla bulacaksınız ben de 2.3.5.1 sürümü hata verirken 2.3.5.2 sürümü tam istediğim gibi hem fps verebileceğinin max değerini veriyor hem de ısı değerleri de iyi Kart Rx 580 8gb Oyun olarakta GTA 5 referans aldım. Belki 8,9 tane driver denemişimdir en son 2.3.5.2 sürümünde karar kıldım.
Eğer bu sürümde sıkıntı çıkar ise 22.11.2 sürümünü öneririm.

Bunu deneme yanılma yoluyla bulacaksınız ben de 2.3.5.1 sürümü hata verirken 2.3.5.2 sürümü tam istediğim gibi hem FPS verebileceğinin Max değerini veriyor hem de sıcaklık değerleri de iyi kart RX 580 8 GB oyun olarak da GTA 5 referans aldım. Belki 8,9 tane driver denemişimdir en son 2.3.5.2 sürümünde karar kıldım.

Denemekte fayda var.

Denemekte fayda var.
Tabi karta undervolt yaptım ısı değerleri o yüzden iyi.
76 dereceleri görüyordu Gta 5 te.
Undervolt sonrası fan ayarıyla beraber 60/63 derece arasında gidip geliyor.
2.3.5.2 fps daha fazla verirken 22.11.2 Oyunda (GTA 5) 8,9 daha az fps verip 4,5 derece daha soğuk çalışıyordu tabii değişkenlik gösterebilir bu karttan karta.

Tabii karta undervolt yaptım sıcaklık değerleri o yüzden iyi.
76 dereceleri görüyordu GTA 5'te.
Undervolt sonrası fan ayarıyla beraber 60/63 derece arasında gidip geliyor.
2.3.5.2 FPS daha fazla verirken 22.11.2 oyunda (GTA 5) 8,9 daha az FPS verip 4,5 derece daha soğuk çalışıyordu tabii değişkenlik gösterebilir bu karttan karta.

Hocam benim ısıyla bir problemim yok yükte Max 65 derece anlamadığım şey 80 FPS'den 16ya tak diye inmesi.

AMD duzeltmeyecek sanırım.

Ben AMD yazılım sorunlu dediğim zaman da NVIDIA fanboyu oluyorum hemen :) öyle yazıyorlar :) bu arada 3-4 saat kasa takıla Rust oynadım. Sonra çıktım az önce yine girdim oyuna yine drop falan var ama bu sefer de FPS yükselmiş. Mesela 70 FPS'den yukarı çıkmıyordu ve aşırı derece de drop yapıyordu şimdi 80-90 FPS arası gösteriyor ama o drop yine var yani. Aşırı olmasa da yapıyor. Oyun zevkim kalmadı inan ki. Arkadaşın yazdığı 23.5.2 sürümünü de denedim ben fark etmiyor pek. Yani kartın çok rahat oynatacağı oyunlar da sürünüyor resmen ben tam performansta çalıştığına inanmıyorum artık. Çözüm bulabilirsen lütfen yaz.

Bunu deneme yanılma yoluyla bulacaksınız ben de 2.3.5.1 sürümü hata verirken 2.3.5.2 sürümü tam istediğim gibi hem FPS verebileceğinin Max değerini veriyor hem de sıcaklık değerleri de iyi kart RX 580 8 GB oyun olarak da GTA 5 referans aldım. Belki 8,9 tane driver denemişimdir en son 2.3.5.2 sürümünde karar kıldım.

Dostum emin ol dünya kadar sürücü denedim kafam karıştı artık sıkıldım bir de sürekli sistemi yeniden başlat DDU ile sil sürücü yükle falan yoruldum. O dediğin sürümü de denedim aman aman fark etmiyor. Ne zaman AMD kart alsam bu sorunları hep yaşıyorum akıllanmadım yine AMD kart aldım ilk işim güzel bir takas gelirse ya da istediğim rakama elimde ki kartı satarsam NVIDIA'ya geçmek olacak. Bu arada 23.7.1 ve 23.7.2 sürümleri hakkında düşüncen nedir kullandın mı hiç? Ben kartı 2-3 ay önce aldım ikinci el o zaman bu iki sürüm vardı bunlardan birini kurmuştum iyiydi kasma takılma yoktu hangisini kurdum hatırlamıyorum bu ikisinden birini de denemek istiyorum aslında. Şunların hepsini denedim bu arada :/

Ekran Alıntısı.JPG

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı