Radeon 4600 sistem Minecraft 1.17 aşırı kasıyor

usena

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Google Developer
Merhaba, bildiğiniz üzere Minecraft 1.17.1 sürümü tamamıyla çıktı ve ben sürüme girdiğimde inanılmaz bir FPS düşüklüğü ve inanılmaz bir kasma donma sorunu yaşıyorum. Bu sorunu 1.16.5 ve önceki sürümlerde yaşamamıştım. Sebebi ne olabilir ve çaresi var mı?

Sistem bilgileri: Pentium(r) Dual Core CPU E5700 3GHz işlemci, ATI Radeon 4600 series ekran kartı, 4 GB RAM, DirectX 11, Windows 7.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir sürü güncelleme geldi. Dünya haritası daha fazla yoğunlaştı. Bu sistem ile kasması gayet normal.

Ben GTX 1650 Super ve Ryzen 1600 kullanmama rağmen Java Edition'da dünya genişledikçe ufak tefek droplar ve kasmalar meydana gelebiliyor. Java motorundan kaynaklı sanırım. Optimizasyon sorunları var. Bedrock edition optimizasyon bakımından çok daha iyi.

, 1.16.5'ten devam.
1.17 sürümünde oyun motoru güncellendiği için böyle. Şu anda iyi sistemlerde bile sorun yaşanabiliyor. Yakında düzeltileceğini düşünüyorum.
Umarım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…