Radeon 530 Furkmark Sonucu Normal Mi?

Hocam Windows 10 1903 kurup AMD Settings üzerinden GameLoop uygulamasında harici ekran kartını etkin hale getirdim. Sonuç muazzam. PUBG Mobile Dengeli+Orta kare hızı modunda kasıyorken şimdi Ultra HD + Ultra kare hızında zerre problemsiz oynatıyor. Üreticinin kendi sürücüleri yüklü.

Süper o zaman hocam size yardımcı olabildiysem ne mutlu bana...

5000TL Radeon 530 cihaz almak güzelmiş. O fiyata 1050Ti bulunurken hatta ikinci el 1060 bulunurken 530'a o parayı vermek mantık işi değil. Radeon 540 ve MX150 3500TL varken o fiyata almak gerçekten şaşırtıcı.

5000TL Radeon 530 cihaz almak güzelmiş. O fiyata 1050Ti bulunurken hatta ikinci el 1060 bulunurken 530'a o parayı vermek mantık işi değil. Radeon 540 ve MX150 3500TL varken o fiyata almak gerçekten şaşırtıcı.
Taksitle peşinatsız,kredi kartsız alırsan 6000ede almak zorunda kalabiliyorsunuz maalesef ne yazık ki herkes zengin değil nakit parayla alabilsin. O fiyata dediğiniz cebinizde değil senetle aldığınız bir ürün 2.elde taksit yapmıyorlar biliyorsunuz.

Kredi kartla tabiki. Kredisiz ve nakiti veren bu devirde az. Zengini bile kredi kartla alış-veriş yapıyor.
Yalnız başta belirttiğim gibi o fiyata ben kredi kartsız ve nakitsiz aldığımı belirttim ve o yüzden o fiyata aldım haliyle. En azından bir kredi kartları var ve bende o bile yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…