Radeon 530 Furkmark Sonucu Normal Mi?

Aynen öyle hocam kesinlikle öyle ama malûm bizim insanlarımız para için herşey yapabilecek kıvamdalar. İnanın sizi üzmek istemezdim ama öylesine siteye girdim görünce sizide bilgilendirmek istedim çünkü benim canım bu konuda çok yandı bunları araştırıp öğrendikten sonra ve hala taksitlerini ödüyorum. Allah yardımcınız olsun hakkınızı helal edin bu söylediklerim için üzdüysem sizi...
Hocam Windows 10 1903 kurup AMD Settings üzerinden GameLoop uygulamasında harici ekran kartını etkin hale getirdim. Sonuç muazzam. PUBG Mobile Dengeli+Orta kare hızı modunda kasıyorken şimdi Ultra HD + Ultra kare hızında zerre problemsiz oynatıyor. Üreticinin kendi sürücüleri yüklü.

Hocam Windows 10 1903 kurup AMD Settings üzerinden GameLoop uygulamasında harici ekran kartını etkin hale getirdim. Sonuç muazzam. PUBG Mobile Dengeli+Orta kare hızı modunda kasıyorken şimdi Ultra HD + Ultra kare hızında zerre problemsiz oynatıyor. Üreticinin kendi sürücüleri yüklü.
Süper o zaman hocam size yardımcı olabildiysem ne mutlu bana... :)

5000TL Radeon 530 cihaz almak güzelmiş. :) O fiyata 1050Ti bulunurken hatta ikinci el 1060 bulunurken 530'a o parayı vermek mantık işi değil. Radeon 540 ve MX150 3500TL varken o fiyata almak gerçekten şaşırtıcı.
Taksitle peşinatsız,kredi kartsız alırsan 6000ede almak zorunda kalabiliyorsunuz maalesef ne yazık ki herkes zengin değil nakit parayla alabilsin. :) O fiyata dediğiniz cebinizde değil senetle aldığınız bir ürün 2.elde taksit yapmıyorlar biliyorsunuz. :D

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı