Radeon 530 Kod 43 hatası

Frank Grillo

Hectopat
Bilgisayarı her açtığımda ekran kartında kod 43 hatası oluyor. Devre dışı bırak etkinleştir dediğimde düzeliyor fakat yazılımı vb. asla çalışmıyor. Çeşitli yollar denedim (DDU, BIOS sıfırlama). En son kurtarma seçeneklerinden hata ayıklamayı etkinleştirme yapıp açtığımda çalışıyordu fakat kapatıp yeniden açtığımda yeniden hata veriyor. 1 haftadır uğraşıyorum. Ne yapmalıyım?

Son düzenleme:
Teknik konu ise konu açabilirsin 👍 değilse mesaj atabilirim.

Hocam konuya bakmadan önce son kez yazılımını sil yükle yapmıştım. Sonra bilgisayarı kapattım. Sabah açınca sürekli CRITICAL_PROCESS_DIED hatası veriyor ve bir türlü açılmıyor. Sıfırla desem sıfırlamıyor güncelleme kaldır desem kaldırmıyor. Ne yapmalıyım?

Hocam konuya bakmadan önce son kez yazılımını sil yükle yapmıştım. Sonra bilgisayarı kapattım. Sabah açınca sürekli CRITICAL_PROCESS_DIED hatası veriyor ve bir türlü açılmıyor. Sıfırla desem sıfırlamıyor güncelleme kaldır desem kaldırmıyor. Ne yapmalıyım?

HDD'de de sorun olmuş olabilir. RAM de bozuk olabilir. Ama öncelik ekran kartı. Özelliklerini görmedim ama onboard varsa Onboard'dan dener misin? (yoksa emanet ekran kartı al) görüntü almak için.

Son düzenleyen: Moderatör:
HDD'de de sorun olmuş olabilir. RAM de bozuk olabilir. Ama öncelik ekran kartı. Özelliklerini görmedim ama onboard varsa Onboard'dan dener misin? (yoksa emanet ekran kartı al) görüntü almak için.

Dizüstü ama muhtemelen format atınca geçecektir. Harici ekran kartının sürücüsü ile alakalı olduğunu düşünüyorum HDD'yi CMD'den taradım sıkıntı gözükmüyor. Artık sonra uğraşırım.

Güvenli moda gir ve buradan ekran kartı sürücüsünü sil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı