Radeon 530 laptop düşük FPS

Mequs

Hectopat
Arkadaşlar sizden bir ricam var bilgisayarı alalı 1 ay oldu ve özellikleri normal olmasına rağmen düşük FPS alıyorum(30, 40 Max 65)görüntü kalitesi en düşük olduğu halde.

Özellikler: 4 GB AMD Radeon 530 ekran kartı AMD A12 9720P 8 GB RAM 1TB HDD 120 GB SSD.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar sizden bir ricam var bilgisayarı alalı 1 ay oldu ve özellikleri normal olmasına rağmen düşük FPS alıyorum(30, 40 Max 65)görüntü kalitesi en düşük olduğu halde.

Özellikler: 4 GB AMD Radeon 530 ekran kartı AMD A12 9720P 8 GB RAM 1TB HDD 120 GB SSD.
Hangi oyunlarda oluyor?
Ve RAM miktarın düşük ekran kartın ise pek iyi değil bence normal.

Hangi oyunlarda oluyor?
Hangi oyun?
RAM miktarınız düşük değil normalin biraz aşağısı bir seviyede sadece.
İşlemciniz pek iyi bir işlemci değil fakat ekran kartınız bir laptop için orta bir model.

Hangi oyunlarda oluyor?
Neredeyse tüm oyunlar örneğin valorant cs
Hangi oyun?
İşlemciniz pek iyi bir işlemci değil fakat ekran kartınız bir laptop için orta bir model.

Evet ama düşük FPS alıyor CS'de Valorant'ta falan ve herhealde harici ekran kartını kullanmıyor

Bende de benzer bir laptop var R5 M330 ekran kartlı ve i5 işlemcili.
Ben pek öyle bir sıkıntı çekmedim ama dikkat ettiğim kadarıyla bilgisayarım CS ve LoL tarzı gibi oyunlarda HD 620'yi kullanıyor.
Bu bilgisayarda PUBG,GTA V gibi ağır oyunlar da denedim, onlarda R5 M330 kullandı.
A12'nin dahili grafiği çöp diye biliyorum. (Yanlışsam düzeltin.)
İsterseniz devre dışı bırakıp deneyin.

Hangi oyun?
Pardon ram 8 gb cs go da en fazla 50 oluyor
Hangi oyunlarda oluyor?

Pardon RAM 8.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı