Radeon 6480G sistem GTA5 kaldırır mı?

İşlemci ve ekran kartına çok yükleniyor oyun ve büyük ihtimal RAM yetersiz geliyor biraz daha yaparsanız ekran kartı bozulur.

Hocam 3-4 defa oldu, artık yapmam.

Mavi ekran farklı sebeplerden olabilir, RAM'leri Windows'un kendi aracıyla test edin, HD Tune ile diskte yavaş modda hata taraması yapın.

Hocam ilk PC aldığım da 1-2 hafta oynadım sonra oyuna girince mavi ekran vs. veriyordu o zamandan itibare oyunu yüklediğim de veriyor.

İşlemci ve ekran kartına çok yükleniyor oyun ve büyük ihtimal RAM yetersiz geliyor biraz daha yaparsanız ekran kartı bozulur.

Hocam bir şey daha sormak istiyorum, Internet Cafe Simulator 2 aldım fakat kasma yapıyor, Steam'den minimum ayarlara sistemim yetiyor nasıl yapabilirim?

Hocam bir şey daha sormak istiyorum, Internet Cafe Simulator 2 aldım fakat kasma yapıyor, Steam'den minimum ayarlara sistemim yetiyor nasıl yapabilirim?

Şahsi fikrim kaldırmıyorsa kalkışmayın zaten her şeyin fiyatı ortada her türlü ayarı yapsanız da alacağınız maksimum FPS 20-25 olur o yüzden boş verin.

Verdim hocam fakat size de sormak istiyorum Internet Cafe Simulator 2 aldım fakat kasma yapıyor, Steam'den minimum ayarlara sistemim yetiyor nasıl yapabilirim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı