Radeon 6570 sistemde Valorant kasıyor

İşletim sistemi
Windows 8.1

Merdcan231

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben CS'den Valorant'ya geçtim CS de düşük ile orta ayarlar arası 40-60 FPS falan alıyordum sonra Valorant'a geçtim ama cidden en düşük ayarlarda 0-45 FPS arası alıyorum can sıkıyor aniden drop giriyor çatışmada falan sıktı CS de iyi ama Valorant'ta kötü olması sadece sistemle ilgili olduğunu düşünmüyorum can you run it raporumda sadece işlemcimin yetmediğini fark ettim ama onun dışında aça bilecek bir sistem diyordu böyle görünce kaldım bronz 1'e kadar dayandım ama artık çözüm arıyorum.

Ekran kartı: AMD Radeon 6570.
İşlemci: Intel 2 çekirdek 6540.
RAM: 4 GB

Yani bende 150 FPS beklemiyorum ama bu kadar da az olmamalı.

Not : Birde oyunu açarken bana : The insalled version of the Amd graphics driver has known issues. Please update to the latest driver version

AMD Radeon Hd 6570
Installed :13.251.9001.1001
Recommended :19.11.1

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Ben CS'den Valorant'ya geçtim CS de düşük ile orta ayarlar arası 40-60 FPS falan alıyordum sonra Valorant'a geçtim ama cidden en düşük ayarlarda 0-45 FPS arası alıyorum can sıkıyor aniden drop giriyor çatışmada falan sıktı CS de iyi ama Valorant'ta kötü olması sadece sistemle ilgili olduğunu düşünmüyorum can you run it raporumda sadece işlemcimin yetmediğini fark ettim ama onun dışında aça bilecek bir sistem diyordu böyle görünce kaldım bronz 1'e kadar dayandım ama artık çözüm arıyorum.

Ekran kartı: AMD Radeon 6570.
İşlemci: Intel 2 çekirdek 6540.
RAM: 4 GB.

Yani bende 150 FPS beklemiyorum ama bu kadar da az olmamalı.

Not: Bir de oyunu açarken bana: The insalled version of the AMD Graphics driver has known issues. Please Update to the latest driver version.

AMD Radeon HD 6570.
Installed:13.251.9001.1001
Recommended:19.11.1

Darboğaz olabilr.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı