BerkantTümer
Hectopat
Daha fazla
Geçen yaz tatilinde durup dururken bir sorun başıma geldi. Sıkıntısız bir şekilde istedigim oyunları oynayabiliyordum fakat bir gün yine oyuna girdim ve oyunda inanılmaz bir kasma başladı, 10-20 FPS falan alıyordum. Daha sonra bunun diğer oyunlarda da olduğunu fark ettim. Bilgisayara format attım ve dizüstü bilgisyarımda bulunan AMD ekran kartımla tekrar oyunu açtım fakat bu sefer oyun bu ekran kartıyla açılmıyordu bile. Daha sonra birkaç format daha attım en güncel sürücüleri kurdum fakat sorun devam etti. AMD denetim masasından AMD ekran kartıyla açılacak oyunları başlattığımda bilgisayar mavi ekran verip kapanıyordu. Bu sorun hala devam ediyor, bu yüzden neredeyse oyun oynayamıyorum. Sorun donanımsal mı onuda bilmiyorum. Olayın özeti AMD ekran kartımla oyun açmaya çalıştığımda açılmayıp mavi ekran veriyor, ben de bundan dolayı bu ekran kartını aygıt yöneticisinden devre dışı bıraktım. Artık oradan devreye bile soktuğumda mavi ekran yiyorum ve açtığımda bilgisayar tekrar devre dışı bırakmış bir şekilde oluyor.