Radeon ayarlarından Dual Graphics kapatma

CruzerX

Decapat
Merhabalar bugün ekran kartı sürücümü değiştirdim eskiden AMD Catalyst Control Center kullanıyordum şimdi daha yeni olduğu için Radeon Software Crimson Edition beta beta yükledim. Soruma gelecek olursak AMD Catalyst Control Center da Dual Graphics'i (7660G+7600M) düşük performans verdiği için kapatıyordum fakat sürücümü değiştirince yani Radeon Software Crimson Edition betaya geçince kapatma ayarını bulamadım. Sadece 7660G'nin çalışmasını istiyorum nasıl yapabilirim?

Merhabalar bugün ekran kartı sürücümü değiştirdim eskiden AMD Catalyst Control Center kullanıyordum şimdi daha yeni olduğu için Radeon Software Crimson Edition beta beta yükledim. Soruma gelecek olursak AMD Catalyst Control Center da Dual Graphics'i (7660G+7600M) düşük performans verdiği için kapatıyordum fakat sürücümü değiştirince yani Radeon Software Crimson Edition betaya geçince kapatma ayarını bulamadım. Sadece 7660G'nin çalışmasını istiyorum nasıl yapabilirim?

Konuyla ilgili bilgim yok ancak otomatik olma ihtimali nedir?

Bunun için doğrudan AMD'ye e-posta iletin hızlı dönüyorlar.

Son düzenleme:
Nasıl çözdünüz anlatabilir misiniz?

Tabii ki öncelikle ekran kısmındaki üstte diğer ayarlar diye bir seçenek olacak ona tıklıyorsunuz biraz bekledikten sonra bir pencere açılacak Radeon ek ayarları adında bir pencere açılacak sol tarafta oyun adında bir bölüm göreceksiniz altında zaten AMD Radeon Dual Graphics yazıyor ona tıkladıktan sonra rahatlıkla kapatabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı