RADEON HD 6870 ile BF3 performans sorunu

ata53

Hectopat
Katılım
8 Eylül 2013
Mesajlar
9
Merhaba arkadaşlar. Konuyu açmamdaki amaç ekran kartımın ve işlemcimin iyi olması fakat bf 3 ultrada oynayamamam.

Arkdaşlar öncelikle sistemim şu : i7 işlemcim var 3.4ghz /ATİ RADEON HD 6870 1 GB 256 BİT /8GB RAM ANAKART ASUS p8h61 / MONİTÖR PHILIPS 222E FULL HD 1080P/ 500 W cooler master /3 tane fan cooler master / 1 TB HARDDİSK / Arkadaşlar sistemimin iyi olduğunu düşünüyorum kabalık etmek istemem yanlız bf 3 ultrada oynayamıyorum. Bu ekran kartı benim 2. ekran kartım. İlk ekran kartım ATİ RADEON 4850 126 bit bunda high ayarda GTA 4'de ultrada oynardım bilgisayarı ilk aldığım gün 2.gün fortmat atmak zorunda kaldım birkaç neden ötürü. Sonra gta4 highte bf 3 lowda zor oynadım 8 ay sonra ekran kartını değiştirdim. gta 4 high te bf 3 de highte oynadım ama ultrada oynamak istiyorum ne yapmalıyım ? Formatı windows 7 ultimate 64 bit driverlarıda driver solition pack 2011'le kurdum.

Kötü mü ettim bilniyorum lütfen yardım edin. Bu konuyu 2 sitede 5 kere açtım cevap alamadım.
 
Öncelikle, o ekran kartı o kadar kötü bir ekran kartı değil. Sonra bir bütçe belirt. Bütçeni bilmeden sana nasıl öneri yapalım? Ultra ayarda oyun oynamak istiyorum diyorsun da, nasıl bir bütçen var bilmiyoruz. Windows 7 kurmuşsun bana göre hata etmişsin. Windows 8 varken artık Windows 7 kullanılmaz.
 
Bilgisayarımın parçasını falan değiştirmek istemiyorum. Driverlarda sorun var diye düşünüyorum çoğıu kişi öyle söylüyor. Yanlış yaptığım bir şey mi var ?
 
Bu sistemde gta 4 falan çok basit çalışır. Sürücülerin güncelliğini bi kontrol et.

Windows8 proya geçsen sürücüler kendi yükler. daha rahat olursun.

Ayrıca ben radeon hd 5670 ile bf3u orta ayarlarda oynayabiliyorsam senin üst limitleri zorlaman lazım.
 
Ben de anlamıyorum ekran kartını güncelliyorum diğerleri de güncel olması lazım. Siz söyleyin hangi sürücüyü nerden güncelliyim ve Win 8 onu daha sonra düşüncem.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı