Radeon HD 7650M sistemde NFS Heat DirectX hatası veriyor

Kirrik67

Hectopat
Daha fazla  
Sistem gereksinimlerinin altında olduğunun farkındayım. Fakat nedense bu hatada ekran kartı çıkarıldı veya devre dışı bırakıldı gibi bir şey yazıyor.

EDİT: Config dosyalarından ayarları en düşüğe aldım. Entera basınca EA'ya bağlanma kısmının son aşamasında alıyorum hatayı.

Son düzenleme:
Hocam, sizin adınıza sevindim. Bulduğunuz arkadaştan nasıl yapıldığını öğrenebildiniz mi?

Onda hata vermemiş gayet düzgün çalışıyor. Sistem neredeyse aynı. DirectX sürümümü de güncelledim ama sonuç yok.
Regedit'ten Graphics Drivers kısmına TDR Level: 0 Dword değeri ekledim. Bu hatayı vermiyor ama donup kalıyor aynı yerde. 1 saat beklettim ama PC hiçbir şeye yanıt vermiyor.

Son düzenleme:
Hocam tekrar bir konu açarsanız bilen arkadaşlar belki yardımcı olurlar, şuan sizin sorunla alakalı yardımcı olamıyorum çünkü elimde sizinkiyle aynı donanım yok, büyük ihtimal yazılımsal bir problem oluyor sisteminizde. İngilizce forumlarda var mıdır diye baktım, orada da bulamadım. Yani kimsede yok mu bu gpu'dan tamam eski ama, şaşırdım biraz. Gpu çok güçlü olmadığı için oyuncular tarafından çok tercih edilen bir model olmamış anladığım kadarıyla. Siz tekrar bir konu açın olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…