Radeon M530 Sürücü Sorunu

Married Man

Decapat
Arkadaşlar merhaba.

Lenovo marka bilgisayarımdaki harici ekran kartımın driverını bulamıyorum. Lenovonun sitesindekini de, AMD'nin kendi sitesindekini de indirdim ama ne hikmetse ben de sadece Radeon 530 yazıyor. Aslında R5 M530 ekran kartım ve haliyle performans denen hiçbir şey yok. Intel Graphics 620'de bile oyunları daha akıcı oynayabiliyorum. Millete videolarda görüyorum, herkesin markası modeli tam olarak yazıyor ama bende Radeon 530 diye gözüküyor. Yardımcı olacak arkadaş var ise çok sevinirim, beni bu dertten kurtarın lütfen. Şimdiden teşekkürler...

DDU ile sürücüyü kaldırın ve Lenovo'nun sitesinde yer alan sürücüyü kullanın. Ek olarak isimlere fazla takılmayın, farklı görünmesinin önemi yok. Bendeki Radeon 530, R8 535DX olarak görünüyor.

Arkadaşlar merhaba.

Lenovo marka bilgisayarımdaki harici ekran kartımın driverını bulamıyorum. Lenovonun sitesindekini de, AMD'nin kendi sitesindekini de indirdim ama ne hikmetse ben de sadece Radeon 530 yazıyor. Aslında R5 M530 ekran kartım ve haliyle performans denen hiçbir şey yok. Intel Graphics 620'de bile oyunları daha akıcı oynayabiliyorum. Millete videolarda görüyorum, herkesin markası modeli tam olarak yazıyor ama bende Radeon 530 diye gözüküyor. Yardımcı olacak arkadaş var ise çok sevinirim, beni bu dertten kurtarın lütfen. Şimdiden teşekkürler...
Boşuna uğraşmayın hocam aynı sorun bendede var şuan hiçbir yerde R5 M530 driver yok. Radeon 530 olarak sadece var aldığınız ürünün sitesinde bile.

Son düzenleyen: Moderatör:
Boşuna uğraşmayın hocam aynı sorun bendede var şuan hiçbir yerde R5 M530 driver yok. Radeon 530 olarak sadece var aldığınız ürünün sitesinde bile.
Sürücü yüklemeyi bilmiyorsanız sizde donanım kimliklerini paylaşabilirsiniz.

Ayrıca doğru sürücüyü kullanıyorsan isim değişikliği bir sorun değildir. AMD'de bu tarz durumlar olabiliyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı