AMD Radeon HD 7400M Sürücü Sorunu

Mysterious fx

Hectopat
Daha fazla  
Bilmiyorum belki bu konu birçok yerde geçiyordur fakat yardımınıza çoook ihtiyacım var.
Ben çok büyük bir hata yaparak HP bilgisayar sahibi oldum. Başlıktan da anlaşılacağı üzere benim bu bilgisayarla ekran kartı sorunum var. Şuan da kullandığım ise İntel işlemci teknolojisinin entegre grafik kartı ve haliyle performansı da düşük. Sorun ise ekran kartı sürücüsünün yüklenememesi hatta öyle ki HP firmasının kendi sitesinden indirdiğim sürücünün içi resmen boş yani AMD Catalyst Center uygulaması yok. AMD sitesinden indirdiğim sürücünün ise uyumluluk sorunu var. Daha önceleri de bizim mahallenin PC servisine gösterdim fakat onlar da bu olayı çözemedi. Grafik kartı algılandığı halde her seferinde bir şeyler eksik oluyor ve sürücü çalışmıyor bu nasıl sürücü yaa...
Kullandığım bilgisayarın diğer bir sorunu ise aşırı derecede ısınması biraz abartılı olsa da bazen üzerinde su kaynatacak kadar sıcak olabiliyor. Bu nedenden dolayı bilgisayarın hoparlörü bile patladı.

Aşağıda görüntüleri verdim...
LÜTFEN YARDIM EDİN...
Screenshot_1.png
Screenshot_2.png
Screenshot_3.png
Screenshot_4.png
Screenshot_5.png
Screenshot_6.png
Screenshot_7.png
Screenshot_8.png

Beta sürücüsünü kurmayı dene. Aynı ekran kartında aynı sorundan muzdariptim. Beta sürücüyü kurup sorunu çözmüştüm.

Amd'nin sitesinde hd7470m olarak arayın. En altta 'latest beta driver' yazan yerden indir.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı