Radeon RX 6800 XT, 3DMark Performans Testlerinde Göründü

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
AMD RX 6000 Ekran Kartı

AMD’nin yaklaşan RX 6800 XT GPU’su, 3DMark testlerinde RTX 3080 ile karşı karşıya geldi. AMD’nin RDNA 2 tabanlı ekran kartlarını ilk etapta RX 6700, RX 6800 ve RX 6900 serisi olarak üç şekilde bekliyoruz ve daha önce teknik özelliklerinden bahsetmiştik. Bildiğiniz üzere RX 6900 (XT) Big Navi olarak anılıyor ve en üst seviyeye hitap ediyor. […]

Devamı: Radeon RX 6800 XT, 3DMark Performans Testlerinde Göründü
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Şu sürücü işini çözsünler artık. Bizde aynı parayı verip daha düşük performanslı kartları almayalım sırf kafamız rahat olsun diye. Umarım bu seri problemsiz olur ama hiç sanmıyorum.

Abi bu ne inanamıyorum AMD sen ne yapıyorsun. İnşallah RX 5000 XT serisindeki gibi saçma sapan sürücü hataları olmaz çünkü AMD gerçekten bu sefer "Ben varım" diyor.
Abi bu ne inanamıyorum AMD sen ne yapıyorsun. İnşallah RX 5000 XT serisindeki gibi saçma sapan sürücü hataları olmaz çünkü AMD gerçekten bu sefer "Ben varım" diyor.
Yalnız ince bir detay var 2.4 Ghz olduğu iddia ediliyor. RTX serisi 2 Ghz'yi az farkla geçiyordu sanırım buna rağmen RTX farkı ortada.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı