Radeon RX VEGA Ana Konu - SIGGRAPH 2017

VEGA'dan tek beklentim RX5xx serisinin fiyatlarını ucuzlatmak olacaktır (tabi o da olursa eğer).
Mining'ciler olduğu sürece fiyatlar düşmez. Ya fazla fazla Mining'e özel kartlar gelecek hemen ya da bu ekran kartlarının yaptığı Mining (Ethereum idi galiba) değeri düşecek. Fakat Niyazi Saral (Çizgi Elektronik - Palit - ASUS- MSI - vs vs İthalatçısı) en az 3 4 ay daha ekran kartı kıtlığı olacak diyor.

Bizimkisi de bir umut işte...

Şimdilik sızıntılarla idare edelim. Yarın her şey daha da net belli olur. AMD resmi olarak tamamen açıklarsa süper olacak. Bu arada Liquid $600 aslında iyi bir rakam gibi gözüküyor, custom aftermarket kartlarının üstüne eklenmeden direk $600 olarak alınabilse süper olur... Benchmark beklemeden de preorder vermek istemiyorum :/ Benchmarkları bekleyelim

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şuanda sızıntılar üzerine biraz konuşuyoruz. Etkinlik biteli 2 saat oldu fakat hayla yüklemediler. Beklemedeyiz. Linus Tech Tips'de hayla ilk bilgileri vermedi. Herhalde NDA var.

Şuanda sızıntılar üzerine biraz konuşuyoruz. Etkinlik biteli 2 saat oldu fakat hayla yüklemediler. Beklemedeyiz. Linus Tech Tips'de hayla ilk bilgileri vermedi. Herhalde NDA var.
Gece uzun bekliyeceğiz. Ama bence beklediğimize değmiyecek.

Countle

Zaman dilimi farklılıkları olduğundan timer yapmışlar. 5 saat 46 dakikadan başlatıyorum. Bütün Vega sistemler çalıştırılınca Siggraph'de büyük patlama olacak. (300-375W TDP+ )

Arkadaşlar öncelikle TDP değerleri hakkındaki düşüncenize katılmıyorum çünkü iş amaçlı bir kartı oyun için kullanmak ne kadar doğrudur bilinmez. 375W TDP Değeri sıvı soğutma bir kart için ideal sayılır TitanXp bile 300W olduğu gerçeği biraz düşündürücü ayrıca iş uygulamalarında TitanXp performansından iyi olduğu bir gerçek.

Bu iş kartı değil. Bunlar RX VEGA GAMING serisi. Oyuncular için tasarlanan kartlar.
AMD nın hali hazırda zaten iş istasyonu için sunduğu VEGA Frontier Edition kartı var ve 300 watt TDP değeri var.

Son düzenleyen: Moderatör:
399 Dolarlık model GTX 1070'den iyi, GTX 1080'e yakın olursa peynir ekmek gibi gider diye düşünüyorum. Birde kırpılan özellikleri açma Bios atma muhabbeti olursa ozaman fena

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…