Radeon Settings "Are Currently Not Available" problemi

• Konuyu başlatan Adel
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 1
  • Görüntüleme 857

Adel

Decapat
Kısa bir süre önce notebooka USB ile format attım ve Windows 10'u 8.1'e düşürdüm. Windows'u başarılı bir şekilde kurduktan sonra Windows'u ve driverları güncelledim. Her şey tam oturdu derken AMD Ekran Kartımın güncel olmadığını fark ettim ve güncellemek için AMD'nin sitesinden ekran kartıma ve Windows sürümüme uyumlu Software'i indirdim. Software'i kurdum ve güncelledim sonra notebooku resetledim. Notebooku resetledikten sonra "Radeon Settings"e girmeye çalıştım ama bu hatayla karşılaştım:

"Radeon settings are currently not available. Please try again after connecting a display to AMD graphics and extending the display."

Bu hatayla karşılaştıktan sonra bunun çözümünü aramak için forumları gezdim, Youtube'da birkaç video izledim ve en sonunda AMD Radeon Uninstall uygulamasını indirip AMD Software'i notebooktan sildim. Sonra tekrardan notebookuma uyumlu AMD Radeon R5 Graphics'i indirdim ve tekrar aynı problem ile karşılaştım. Bu arada driverlarımın güncel olup olmadığına baktım, bir şeyi atlayıp atlamadığıma baktım ama bir problem görmedim.

Sonra DDU indirdim ve AMD'yi tekrar sildim ve sonra tekrardan ekran kartıma ve Windows sürümüme uyumlu (8.1 64 bit)
AMD Software indirdim ama yine aynı problem ile karşılaştım.

Yaklaşık bir buçuk günümü sömürdü bu problem ama henüz bir çözüme ulaşabilmiş değilim. Gerçekten her şeyi denedim, makaleler okudum ama nafile. Bilgisayar tamircisine götürmeyi düşündüm ama yoktan yere cebimden 200 TL çıkacak ve belki de probleme çözüm bulamayacak.

Ekran Kartı ID:

PCI\VEN_1002&DEV_6665&SUBSYS_11921025&REV_C3
PCI\VEN_1002&DEV_6665&SUBSYS_11921025
PCI\VEN_1002&DEV_6665&CC_038000
PCI\VEN_1002&DEV_6665&CC_0380

374142

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı