araba lastiği Hectopat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 921 Çözümler 2 Yer Jant 1 Mayıs 2021 #1 Radeon Software'ı 21.4.1'e güncellemek istediğimde; Sürprizbozan: Hata 184 Hatasını alıyorum. İşin garibi Windows 10 kullanmam. Bu hatadan nasıl kurtulabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2021
Radeon Software'ı 21.4.1'e güncellemek istediğimde; Sürprizbozan: Hata 184 Hatasını alıyorum. İşin garibi Windows 10 kullanmam. Bu hatadan nasıl kurtulabilirim?
Çözüm araba lastiği 8 Mayıs 2021 @suleymandy @AsmrciPiyanist Teşekkür ederim. Windows 10 2004 sürümünü kurarak sorunumu çözdüm.
AsmrciPiyanist Decapat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #2 Sürücünüz Windows 10 desteklemiyor olabilir mi? Artı 1 Eksi
KS KS araba lastiği Hectopat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 921 Çözümler 2 Yer Jant 1 Mayıs 2021 #3 AsmrciPiyanist dedi: Sürücünüz Windows 10 desteklemiyor olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Yazılımı silip tekrar kurmamı mı öneriyorsunuz? @AsmrciPiyanist Ayrıca RX570 sürücüsü neden Win 10 desteklemesin ki? Son düzenleme: 1 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi
AsmrciPiyanist dedi: Sürücünüz Windows 10 desteklemiyor olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Yazılımı silip tekrar kurmamı mı öneriyorsunuz? @AsmrciPiyanist Ayrıca RX570 sürücüsü neden Win 10 desteklemesin ki?
AsmrciPiyanist Decapat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #4 araba lastiği dedi: Yazılımı silip tekrar kurmamı mı öneriyorsunuz? @AsmrciPiyanist Ayrıca RX570 sürücüsü neden Win 10 desteklemesin ki? Genişletmek için tıkla... Hocam bilemiyorum bende Radeon kullanıyorum bu güncellemeyi yaparken bir sorunum olmamıştı. Artı 0 Eksi
araba lastiği dedi: Yazılımı silip tekrar kurmamı mı öneriyorsunuz? @AsmrciPiyanist Ayrıca RX570 sürücüsü neden Win 10 desteklemesin ki? Genişletmek için tıkla... Hocam bilemiyorum bende Radeon kullanıyorum bu güncellemeyi yaparken bir sorunum olmamıştı.
KS KS araba lastiği Hectopat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 921 Çözümler 2 Yer Jant 2 Mayıs 2021 #5 AsmrciPiyanist dedi: Hocam bilemiyorum bende Radeon kullanıyorum bu güncellemeyi yaparken bir sorunum olmamıştı. Genişletmek için tıkla... Hocam yazılımı silip tekrar kuracağımda da yine aynı hatayı alıyorum. Hayır arkadaş haberim yokken Windows 11 falan mı çıktı, bu nedir? @Recep Baltaş Artı 0 Eksi
AsmrciPiyanist dedi: Hocam bilemiyorum bende Radeon kullanıyorum bu güncellemeyi yaparken bir sorunum olmamıştı. Genişletmek için tıkla... Hocam yazılımı silip tekrar kuracağımda da yine aynı hatayı alıyorum. Hayır arkadaş haberim yokken Windows 11 falan mı çıktı, bu nedir? @Recep Baltaş
suleymandy Centipat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 2.246 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #6 https://www.amd.com/en/support Burayı kullanınız hocam, gerekli Radeon güncellemelerini otomatik yapıyor. Artı 0 Eksi
https://www.amd.com/en/support Burayı kullanınız hocam, gerekli Radeon güncellemelerini otomatik yapıyor.
KS KS araba lastiği Hectopat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 921 Çözümler 2 Yer Jant 2 Mayıs 2021 #7 suleymandy dedi: https://www.amd.com/en/support Burayı kullanınız hocam, gerekli Radeon güncellemelerini otomatik yapıyor. Genişletmek için tıkla... Yine aynı hata hocam, değişen hiçbir şey yok. Artı 0 Eksi
suleymandy dedi: https://www.amd.com/en/support Burayı kullanınız hocam, gerekli Radeon güncellemelerini otomatik yapıyor. Genişletmek için tıkla... Yine aynı hata hocam, değişen hiçbir şey yok.
suleymandy Centipat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 2.246 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #8 araba lastiği dedi: Yine aynı hata hocam, değişen hiçbir şey yok. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum AMD'nin tek işe yarayan programı buydu Artı 0 Eksi
araba lastiği dedi: Yine aynı hata hocam, değişen hiçbir şey yok. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum AMD'nin tek işe yarayan programı buydu
KS KS araba lastiği Hectopat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 921 Çözümler 2 Yer Jant 8 Mayıs 2021 #9 @suleymandy @AsmrciPiyanist Teşekkür ederim. Windows 10 2004 sürümünü kurarak sorunumu çözdüm. Artı 0 Eksi Çözüm
suleymandy Centipat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 2.246 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #10 araba lastiği dedi: @suleymandy @AsmrciPiyanist teşekkür ederim. Windows 10 2004 sürümünü kurarak sorunumu çözdüm. Genişletmek için tıkla... Harika! İyi kullanımlar. Artı 0 Eksi
araba lastiği dedi: @suleymandy @AsmrciPiyanist teşekkür ederim. Windows 10 2004 sürümünü kurarak sorunumu çözdüm. Genişletmek için tıkla... Harika! İyi kullanımlar.