Radeon Software 23.3.1 indirilir mi?

• Konuyu başlatan 342524
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 1.623
Tartışma yapmak yerine sorunlu olup olmadığını yazsanız daha iyi olurdu.

@Yener K.. Hocam sizce sorun çıkar mı?
2 sürücüdür sürekli DDU ile uğraştığım için bunu indirmeyeceğim. Benim lafım sürücü sırf WHQL diye sorunsuz olarak algılayanlara.

2 sürücüdür sürekli DDU ile uğraştığım için bunu indirmeyeceğim. Benim lafım sürücü sırf WHQL diye sorunsuz olarak algılayanlara.

Hocam bende de sıkıntı çıkarıyor, FPS düşmüyor ama FPS düşmesi yemişim gibi oyun takılıyor, donuyor. 23.2.1 23.2.2 22.11.2 22.5.1 bunların hepsi bende sorunlu. Siz hangisini kullanıyorsunuz? Çok eski bir sürücüye gidince de performans kaybı yaşıyorum.

Hocam bende de sıkıntı çıkarıyor, FPS düşmüyor ama FPS düşmesi yemişim gibi oyun takılıyor, donuyor. 23.2.1 23.2.2 22.11.2 22.5.1 bunların hepsi bende sorunlu. Siz hangisini kullanıyorsunuz? Çok eski bir sürücüye gidince de performans kaybı yaşıyorum.
22.11.2'den öncekilerinde bu sorunun olmaması gerekiyor. 11.2'deyim ben sorun yok ama Ocak ve Şubat güncellemelerinde var bu sorun.

23.2.1 23.2.2 sorunsuz kullandım ben kart modeli fark eder mi bilmem ama.

23.2.1 23.2.2 sorunsuz kullandım ben kart modeli fark eder mi bilmem ama.

Hocam zaten bildiğim kadarıyla AMD sürücüleri herkese farklı bir deneyim yaşatıyor. Herkes yaşayacak diye bir şey yok. Ben siyah ekran sorunu yaşamıyorum ama oyun takılıyor. Başkası siyah ekran yaşıyor ama oyunu takılmıyor gibi.

Şu an güncelledim. Şimdi oyun geçip deneyimlerimi anlatacağım.
Edit:
Şu anlık bir sorun göremedim. Optimizasyonu iyi olmayan bir oyuna girdim. (son sürümde FPS ölçerler bozuk olduğu için sadece oyundan görüntü atabileceğim.) Ama şunu söyleyeyim, hiçbir sıkıntı yaşamadım. RX6600 gibi bir GPU'nuz var ise güncelleyebilirsiniz.

1678277161042.png

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı