fromhell1 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 6.100 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer İstanbul/Gaziosmanpaşa 7 Nisan 2020 #1 Radeon Software'e tıkladığımda şu şekilde kalıyor, 2 defa tıklarsam bu pencere de gidiyor, ne yapabilirim?
Radeon Software'e tıkladığımda şu şekilde kalıyor, 2 defa tıklarsam bu pencere de gidiyor, ne yapabilirim?
MzBag Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 1.562 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2020 #2 Yazılımı kaldırıp, tekrardan kurmayı deneyin. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS fromhell1 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 6.100 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer İstanbul/Gaziosmanpaşa 7 Nisan 2020 #3 MzBag dedi: Yazılımı kaldırıp, tekrardan kurmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Deniyorum. Sonucu söyleyeceğim. Teşekkürler, hem güncelleme gelmiş görmemişim güncellemiş oldum, sağolun. Açılıyor artık. Son düzenleme: 7 Nisan 2020 Artı 0 Eksi
MzBag dedi: Yazılımı kaldırıp, tekrardan kurmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Deniyorum. Sonucu söyleyeceğim. Teşekkürler, hem güncelleme gelmiş görmemişim güncellemiş oldum, sağolun. Açılıyor artık.