Radeon Software anasayfasında güncelleme yapma sekmesi yok

371129

Hectopat
Makaleler
9
sa.png

Sağ üst tarafta olması gereken güncelleme bölgesi yok.

Eki Görüntüle 1089661
Sağ üst tarafta olması gereken güncelleme bölgesi yok.
Hocam bu saçma problemi ben de yaşadım, hatta oyunda video çekme ya da ekran görüntüsü alma gibi özelliklerden de mahrumdum. Çözümü ekran kartının bir önceki sürümünü kurarak buldum. Ancak bunu yapınca doğal olarak önceki sürümdeki hatalara yeniden sahip oluyorsunuz. Ayrıca video kaydetme veya ekran görüntüsü alma gibi özellikler bir sonraki güncellemeye kadar yoktu.

Hocam bu yorumu görmezsin büyük ihtimalle ama bende aynı sorunu rx550 2gb kartımda yaşıyorum silip eski sürümü yükleyeyim diyorum fakat sonradan gelen güncelleme ile düzelir diyerek erteliyorum sen ne yaptın düzeltebildin mi ? Teşekkür ederim ...

Hocam bu yorumu görmezsin büyük ihtimalle ama bende aynı sorunu rx550 2gb kartımda yaşıyorum silip eski sürümü yükleyeyim diyorum fakat sonradan gelen güncelleme ile düzelir diyerek erteliyorum sen ne yaptın düzeltebildin mi ? Teşekkür ederim ...
DDU ile sürücüyü silip bir önceki sürümü yükleyin. O da olmazsa bütün sürücüleri tek tek denemekten başka çareniz yok. Yazılımsal bir sorun bu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı