Y yldrm.cemil Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #1 Öncelikle merhaba bundan 4 5 gün önce PC de görüntü almak için AMD Radeon driverini güncelledim ve oyunlarım kasmaya başladı. Sonra eski sürümü geri yükledim ve eskisi gibi olmadı mavi ekran vermeye başladı. Oyun oynarken ekranım gidip geliyor.
Öncelikle merhaba bundan 4 5 gün önce PC de görüntü almak için AMD Radeon driverini güncelledim ve oyunlarım kasmaya başladı. Sonra eski sürümü geri yükledim ve eskisi gibi olmadı mavi ekran vermeye başladı. Oyun oynarken ekranım gidip geliyor.
KS KS Y yldrm.cemil Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2023 #11 Moderasyon Ekibi dedi: Merhaba, Konuyu okuyan herkesin faydalanabilmesi için çözümü açıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... Yani sorunu sistemsel olarak çözmedim. Sattım o bilgisayarı, yenisini aldım. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mart 2023 Artı 0 Eksi
Moderasyon Ekibi dedi: Merhaba, Konuyu okuyan herkesin faydalanabilmesi için çözümü açıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... Yani sorunu sistemsel olarak çözmedim. Sattım o bilgisayarı, yenisini aldım.