Radeon Software hata veriyor

LeonScottKennedy

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar fotoğrafı ekledim. Radeon Software açılmıyor. Böyle hata veriyor yeni oldu bu. Ne yapmamı tavsiye edersiniz? Başladık AMD'nin sorunlarına, neden şaşırmadım ki😃 almayın aldırmayın iyi sosyaller.

Dosya Ekleri

• IMG_20220830_150140.jpg
    IMG_20220830_150140.jpg
    366,2 KB · Görüntüleme: 60
Arkadaşlar fotoğrafı ekledim. Radeon Software açılmıyor. Böyle hata veriyor yeni oldu bu. Ne yapmamı tavsiye edersiniz? Başladık AMD'nin sorunlarına, neden şaşırmadım ki😃 almayın aldırmayın iyi sosyaller.
Hem sürücünüzü silin hem de radeon software'ı silin. Sonra tekrardan yeniden yükleyin. Şu an programınız ile sürücünüz uyuşmuyor.

“Almayın aldırmayın” kısmını aldırmadım.

DDU ve AMD Cleanup Utility ile driverları silin.
Kendi sürücünüzü güncelini kurun desteği kesilmiş olabilir.

Windows Update ile ilgili bir sorundu sanırım bende de aynı sorun vardı. Windows Update'yi devre dışı bırakarak çözülebiliyordu. İstersen de eski bir driver sürücünü indir aynısı olacak. AMD en yenisini Windows ise eski bir ekran kartı sürümünü indiriyor bu yüzden bir uyumsuzluk oluyor.

Arkadaşımın RX590 nını ben kurdum. Kendi RX6700XT imi ben kurdum(format atmadım sadece DDU ile NVIDIA kartımın sürücüsünü silip bunu kurdum). Bu tür hatalar neden benim başıma gelmiyor. Bence silme veya kurulum sırasında sürücü seçme sırasında vs. bir yerde hata yapıp sonra almayın aldırmayın demeyin.

Arkadaşımın RX590 nını ben kurdum. Kendi RX6700XT imi ben kurdum(format atmadım sadece DDU ile NVIDIA kartımın sürücüsünü silip bunu kurdum). Bu tür hatalar neden benim başıma gelmiyor. Bence silme veya kurulum sırasında sürücü seçme sırasında vs. bir yerde hata yapıp sonra almayın aldırmayın demeyin.
6500 XT. Aldığım anda zaten auto dedect ile beta olmayan önerilen sürümü kurdum. Bir sorun yoktu ve aniden oldu. AMD çöp.

Bende AMD kullanıyorum ve cidden çok saçma hataları var, AMD ile ilgili tüm driverları silip https://www.amd.com/en/support'den Auto detect ile indirmeyi deneyebilir misiniz?
Windows Update ile ilgili bir sorundu sanırım bende de aynı sorun vardı. Windows Update'yi devre dışı bırakarak çözülebiliyordu. İstersen de eski bir driver sürücünü indir aynısı olacak. AMD en yenisini Windows ise eski bir ekran kartı sürümünü indiriyor bu yüzden bir uyumsuzluk oluyor.
“Almayın aldırmayın” kısmını aldırmadım.

DDU ve AMD Cleanup Utility ile driverları silin.
Kendi sürücünüzü güncelini kurun desteği kesilmiş olabilir.
Hem sürücünüzü silin hem de radeon software'ı silin. Sonra tekrardan yeniden yükleyin. Şu an programınız ile sürücünüz uyuşmuyor.
Şuan hiçbir sürücü silmeden, Windows un otomatik yazılım indirmesini devre dışı bıraktım ve şuan önerilen sürüm 6500XT driverı kuruyorum.

ÇÖZÜM:
1- Önce başlat'a (windows simgesi) ne sağ tıklayıp sistem e basıp gelişmiş sistem ayarları>donanım>aygıt yükleme ayarları>hayır seçin.
2- AMD nin sitesinden kendi sürücünüzü bulup yükleyin. Opsiyonel sürüm olmasın!
3- Driver'ı kurun ve kurarken factory reset (fabrika ayarlarına sıfırla) yaparak kurun.
Yeniden başlatın ve tamamdır. Sürücü silmenize vs. gerek yok. Fabrika ayarları önceki sürümleri temizliyor zaten. Kullanıcı ayarlarınız kalabilir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı