SIFIRBİR Hectopat Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2020 #1 "Radeon Software requires a System reboot to begin" hatası alıyorum ve hala çözümünü bulamadım. Yardımcı olabilecek birisi var mıdır acaba? Görsel budur. Dosya Ekleri 1605947731280.png 1,8 KB · Görüntüleme: 262 Son düzenleyen: Moderatör: 21 Kasım 2020
"Radeon Software requires a System reboot to begin" hatası alıyorum ve hala çözümünü bulamadım. Yardımcı olabilecek birisi var mıdır acaba? Görsel budur.
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2020 #2 Sistemi yeniden başlatmanızı istiyor. Bu bir hata değil. Artı 0 Eksi
oealaoglu Centipat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2021 #3 Aslında bu bir hata bende buradan izleyerek çözdüm: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Aslında bu bir hata bende buradan izleyerek çözdüm: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et