B berad90 Decapat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 305 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #1 DDU ile ekran kartı driverini kaldırdıgımda ve yeniden kurdugumda kurmaya 5 6 saniye kala bu hatayı alıyorum bilgisayarı kapat açtıgımda kendi ekran kartı driverimin değil de Windows'un kurdugu geliyor eski sürücülerlede denedim düzelmedi.
DDU ile ekran kartı driverini kaldırdıgımda ve yeniden kurdugumda kurmaya 5 6 saniye kala bu hatayı alıyorum bilgisayarı kapat açtıgımda kendi ekran kartı driverimin değil de Windows'un kurdugu geliyor eski sürücülerlede denedim düzelmedi.
Çözüm B B berad90 1 Nisan 2024 GFYT dedi: Arkadasın yaptıgı islem driverı silip yeniden yüklemek ve saglıklı bir yontem degil. DDU ile driverı sil, WHQL sürümü yükle. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de onu yapıyorum zaten de olmuyor. Üstelik AMD clean upta yapıyorum düzeliyor ama AMD clean up tam anlamıyla silmiyor. Arkadaşlar kendim çözdüm bu yeni çıkan DDU 17.0.7.4 sürümü yüzündenmiş bu hata eski sürüm DDU yükledim düzeldi.
GFYT dedi: Arkadasın yaptıgı islem driverı silip yeniden yüklemek ve saglıklı bir yontem degil. DDU ile driverı sil, WHQL sürümü yükle. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de onu yapıyorum zaten de olmuyor. Üstelik AMD clean upta yapıyorum düzeliyor ama AMD clean up tam anlamıyla silmiyor. Arkadaşlar kendim çözdüm bu yeni çıkan DDU 17.0.7.4 sürümü yüzündenmiş bu hata eski sürüm DDU yükledim düzeldi.
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.331 Çözümler 126 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 1 Nisan 2024 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Forumda bir üye bu videodan sorunu çözmüş. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Forumda bir üye bu videodan sorunu çözmüş.
KS KS B berad90 Decapat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 305 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #3 steelumut dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Forumda bir üye bu videodan sorunu çözmüş. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim hocam. steelumut dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Forumda bir üye bu videodan sorunu çözmüş. Genişletmek için tıkla... Düzelmedi. Artı 0 Eksi
steelumut dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Forumda bir üye bu videodan sorunu çözmüş. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim hocam. steelumut dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Forumda bir üye bu videodan sorunu çözmüş. Genişletmek için tıkla... Düzelmedi.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.083 Makaleler 1 Çözümler 570 1 Nisan 2024 #4 steelumut dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Forumda bir üye bu videodan sorunu çözmüş. Genişletmek için tıkla... Arkadasın yaptıgı islem driverı silip yeniden yüklemek ve saglıklı bir yontem degil. berad90 dedi: Deneyeceğim hocam. Düzelmedi. Genişletmek için tıkla... DDU ile driverı sil, WHQL sürümü yükle. Artı 0 Eksi
steelumut dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Forumda bir üye bu videodan sorunu çözmüş. Genişletmek için tıkla... Arkadasın yaptıgı islem driverı silip yeniden yüklemek ve saglıklı bir yontem degil. berad90 dedi: Deneyeceğim hocam. Düzelmedi. Genişletmek için tıkla... DDU ile driverı sil, WHQL sürümü yükle.
KS KS B berad90 Decapat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 305 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #5 GFYT dedi: Arkadasın yaptıgı islem driverı silip yeniden yüklemek ve saglıklı bir yontem degil. DDU ile driverı sil, WHQL sürümü yükle. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de onu yapıyorum zaten de olmuyor. Üstelik AMD clean upta yapıyorum düzeliyor ama AMD clean up tam anlamıyla silmiyor. Arkadaşlar kendim çözdüm bu yeni çıkan DDU 17.0.7.4 sürümü yüzündenmiş bu hata eski sürüm DDU yükledim düzeldi. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Nisan 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
GFYT dedi: Arkadasın yaptıgı islem driverı silip yeniden yüklemek ve saglıklı bir yontem degil. DDU ile driverı sil, WHQL sürümü yükle. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de onu yapıyorum zaten de olmuyor. Üstelik AMD clean upta yapıyorum düzeliyor ama AMD clean up tam anlamıyla silmiyor. Arkadaşlar kendim çözdüm bu yeni çıkan DDU 17.0.7.4 sürümü yüzündenmiş bu hata eski sürüm DDU yükledim düzeldi.