Radeon Software üzerinden fabrika ayarlarına sıfırlamak

kafkef89

Hectopat
Kek günü
Ekran kartına yeni bir sürücü gelmiş fabrika ayarlarına sıfırlama seçeneği var. Eski sürücülerin kaldıracağını bir daha kullanılamayacağını söylüyor. Sizce bunu işaretlemeli miyim? DDU'da eski sürücülerden hiçbir şey kalmasın diye yapılan bir program o tarz bir şey sanırım. Bilgisi olan var mı?

1601413945729.png

Dosya Ekleri

• 1601387315224.png
    1601387315224.png
    138,6 KB · Görüntüleme: 68
Ekran kartına yeni bir sürücü gelmiş fabrika ayarlarına sıfırlama seçeneği var. Eski sürücülerin kaldıracağını bir daha kullanılamayacağını söylüyor. Sizce bunu işaretlemeli miyim? DDU'da eski sürücülerden hiçbir şey kalmasın diye yapılan bir program o tarz bir şey sanırım. Bilgisi olan var mı?

Eki Görüntüle 685411

Evet DDU mantığında onu işaretlersen daha iyi olur

ben yaptım uyg bende silindi bilgisyar rest attı intrenetten indirdim fakat açılmıyor tekrar komple yok pc de bu uyg. sende ne oldu ???? lütfen mesajıma geridönüş yap
Evet DDU mantığında onu işaretlersen daha iyi olur

Ben yaptım bende bilgisyar kendine rest attı sonra uyg silindi internetten indirdim fakat açılmıyor yardım eder misin?

Ben yaptım uyg bende silindi bilgisyar rest attı intrenetten indirdim fakat açılmıyor tekrar komple yok PC de bu uyg. Sende ne oldu? Lütfen mesajıma geridönüş yap.

Ben yaptım bende bilgisyar kendine rest attı sonra uyg silindi internetten indirdim fakat açılmıyor yardım eder misin?

Ne dediğini tam anlamadım ona basarsan driveri komple siler sonra tekrar yüklersin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı