Tray iconunda ünlem var. Sağ tıkladığımda yazılım güncellemelerine git diyor. Bu ne anlama geliyor? Sürücü güncellemesi mi var?
Güncelleyeyim mi?
Benim bildiğim en son 22.6.1 son sürüme çıkmamıştı. Çıktı mı tam sürüme? Ona göre güncelleyeceğim.Güncellemeler stabilize ve uyumluluk konusunda geliştirmeler içerdiği için yapılması uygundur. Güncelleme yapılmadığında oyunlarda performans konusunda iyileştirmeleri yapılmayacaktır. Güncellenen oyunlar ve uygulamalar içinde versiyon yetersizliği oluşursa oyun ve uygulamalarda çalışmamaya başlar. Bu sebeple güncellemeleri yapmanız önerilir.
Benim bildiğim en son 22.6.1 son sürüme çıkmamıştı. Çıktı mı tam sürüme? Ona göre güncelleyeceğim.
@atar1993.
Ben Win10 kullanıyorum. Yüklesem yine de sıkıntı çıkmaz değil mi?Şu anki stabil versiyon Adrenalin 22.6.1 bu sürüm Windows 11 için stabil son sürümdür. Windows 10 için optional ama yine de stabil olan sürümdür.
İnternet sitesinde, Adrenalin 22.6.1 Optional (WHQL) olarak geçiyor güncelleyebilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.