Evet bir dosya bozuk diyor.
Saolun hocamHocam kolay gelsin.
Mesaj atma kısmında konu sana ait olduğu için cevaplanın yanında birde öne çıkar tuşu olur ama bu sadece herkesin kendi konusunda olur iyi geceler
Görüntü yükle kısmından fotoğraf attım ben gözükmüyor mu ss mi almam gerekiyorEkran görüntüsünü paylaşın lütfen. Bir dosya hatalı diyor demişsiniz, ama dosyayı belirtmemişsiniz.
msvcp140_2.dll dosyasını silin ve aşağıdaki paketlerin her ikisini de kurun.fotoğraf attım
kurdum hocam ıkısını de ne yapmam gerekiyor şuanGörselde belirtilen konumdan System32 klasörüne girin. Buradanmsvcp140_2.dlldosyasını silin ve aşağıdaki paketlerin her ikisini de kurun.
Yeni gördüm.
şuan bu hatayı verıyor hocamAynı hatayı alıp almadığınızı kontrol edin.
Verdiğim paketlerin her ikisini de yüklediniz mi? Eksik yüklemişsiniz gibi duruyor.
Verdiğim paketlerin her ikisini de yüklediniz mi? Eksik yüklemişsiniz gibi duruyor.
Denetim Masası'na girip yüklü olan Visual C++ uygulamalarının ekran görüntüsünü paylaşabilir misiniz?
Denetim Masası'na girip yüklü olan Visual C++ uygulamalarının ekran görüntüsünü paylaşabilir misiniz?
ben tam kurmamışım
burda hocamPaketleri yüklediyseniz o dosya olması gereken yere tekrar kurulur. Bunda bir sorun yok.
Gönderirseniz bir göz atmak isterim.
Tahmin etmiştim, ama emin olmak istedim. Rica ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.