Radyatör kasanın önüne sığar mı?

SqueS

Kilopat
Arkadaşlar merhaba. Sıvı soğutma alacağım üst tarafa takmam zor görünüyor, ben de kasanın önüne takmayı düşünüyorum. Kasam mid tower ve üç fanlı ekran kartı kullanıyorum. Boşuna para vermekte istemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• IMG_20230203_235924.jpg
    IMG_20230203_235924.jpg
    132 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleyen: Moderatör:
Kasanın önüne takmak istiyorsanız kasanın önündeki fanları çıkarmanız gerekiyor. Yukarıya da takılabilir belki ancak radyatör ölçüsünü bilmediğimiz için yorum yapamayız. Kasanın ön tarafının ve üst kısmının ölçülerini ve alacağınız radyatörün ölçülerini atar mısınız?

Kasanın önüne takmak istiyorsanız kasanın önündeki fanları çıkarmanız gerekiyor. Yukarıya da takılabilir belki ancak radyatör ölçüsünü bilmediğimiz için yorum yapamayız. Kasanın ön tarafının ve üst kısmının ölçülerini ve alacağınız radyatörün ölçülerini atar mısınız?

Hocam kasanın üst tarafı 240mm destekliyor fakat mid Tower kasa RAM'lere kadar 4cm alan kalıyor. Radyatör ve fanları hesaba katınca kabaca 5.5 cm falan tutuyor çok zor ihtimal yukarı sığması. Ön tarafa o yüzden takmayı düşünüyorum 2 fanı çıkarıp radyatör ve fanlarını takıp kasa fanlarını da yukarı takmayı düşünüyorum ama sığar mı bilemedim.

Kasa: BitFenix Nova Mesh SE White Tempered Glass RGB USB 3.0 mATX Mid Tower Kasa

Almayı düşündüğüm soğutucu:THERMALTAKE TH240 SNOW EDITION 2x120mm ARGB LED FANLI SIVI SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Technopat Haberler

Geri
Yukarı